Domi fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 90 db

Domi fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 90 db

Raktáron

A fokhagyma híresen jó baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik, miközben megtámogatja az immunrendszert a normál működésben, de segíti a keringés megfelelő működését is a rossz koleszterin lebontásával.

4 680 Ft
egységár: 52 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999081800331
Márka:Domi
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Domi fokhagyma étrend-kiegészítő kapszula 90 db Részletes leírás

A fokhagyma híresen jó baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik, miközben megtámogatja az immunrendszert a normál működésben, de segíti a keringés megfelelő működését is a rossz koleszterin lebontásával.
Összetevők:
sza´ri´tott fokhagyma o?rleme´ny, zselatin (kapszula anyaga), csomo´soda´st ga´tlo´ anyag: vi´zmentes kolloid szili´cium-dioxid.
Adagolás: napi 3×1 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal bevéve.

Szeretünk gondoskodni az egészségünkről, és arról is, hogy a testünk jól legyen, hiszen ez a természetes állapot, ami miatt oly sok mindent hajlandóak vagyunk megtenni. A testünk a természet része, így a legjobban azok a dolgok hatnak rá, amik a természetből valók. Ugyanígy a test rendelkezik egyfajta öngyógyító és regeneráló rendszerrel, aminek következtében ellenálló a betegségekkel szemben, illetve amikor megbetegszik, elindul az immunrendszer, és próbálja helyreállítani a dolgot. Természetesen vannak olyan dolgok, amik vagy nagyon drasztikusak a testnek, vagy nem annyira a természet adta lehetőségek vannak benne, így félő, hogy nem úgy reagál, ahogy mi azt szeretnénk, ezért ezeket rakjuk is félre.
Az emberi test segíthető, és jól dolgozik a természetes dolgokkal együtt, nézzük csak meg a táplálkozásunkat. Nem mindegy, hogy milyen típusú, és milyen minőségű ételt biztosítunk a számára.
A fehér fokhagyma a magyarok körében az egyik legkedveltebb fűszernövény, amit legalább olyan gyakran alkalmaznak pozitív hatásai miatt, mint az ételek ízesítésére, hiszen használatával kifejezetten különlegessé tehetjük a fogásokat.
Nemcsak a magyar, hanem a mediterrán, sőt a keleti konyhában is óriási népszerűségnek örvend, a népgyógyászatban pedig rengeteg betegség gyógyításában, illetve kockázati tényező csökkentésében alkalmazták rendszeresen a múltban.
Híresen jó baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik, miközben megtámogatja az immunrendszert a normál működésben, de segíti a keringés megfelelő működését is a rossz koleszterin lebontásával.
Az egészséges máj rendkívül fontos a szervezetünk megfelelő működéséhez, hiszen rengeteg folyamatban vesz részt. A máj az emberi szervezet legnagyobb mirigye, mely többek között a méregtelenítésért felelős.
A fokhagyma segít az egészséges májfunkció fenntartásában.
Hígítja és tisztítja is a vért, a magas vérnyomásban szenvedők számára így kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása, miközben a szív- és érrendszer állapotának javításában, illetve fenntartásában egyaránt fontos szerepet játszhat, sőt a mindennapi stressz ellen is hatékony.
Összetevők:
szárított fokhagyma őrlemény, zselatin (kapszula anyaga), vízmentes kolloid szilícium-dioxid, titán dioxid (kapszula színező anyaga).
Adagolás: napi 3×1 kemény zselatin kapszula, bőséges folyadékkal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.