Floney Mézpasztilla Fahéj-Szegfűszeg

Floney Mézpasztilla Fahéj-Szegfűszeg

Nincs raktáron

Nyugtatja a gyulladt torkot. Erősíti a szervezet védekezőképességét. Helyreállítja a szájüreg frissességét. Kezeli az aftát és egyéb szájüregi fertőzéseket. Antibakteriális, antivirális, antifungális.

Kosárba
EAN kód:5999887026027
Márka:Floney
Kiszerelés:18 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Floney Mézpasztilla Fahéj-Szegfűszeg Részletes leírás

Nyugtatja a gyulladt torkot.
Erősíti a szervezet védekezőképességét.
Helyreállítja a szájüreg frissességét.
Kezeli az aftát és egyéb szájüregi fertőzéseket.
Antibakteriális, antivirális, antifungális.

A fahéj (cinnamomum) a Kelet-Ázsiában őshonos fahéjfa fiatal ágainak lehántolt héjkérge. Az ókortól a mai napig rendkívül közkedvelt fűszer. Jellegzetes aromáját magas illóolajtartalmának köszönheti. A legtöbb illóolajat tartalmazó, így legaromásabb fajta a ceyloni fahéj. Ám kevesen tudják, hogy élvezeti értéke mellett gyógyhatása is kiemelkedő. Nyugtatja a gyomrot, kedvezően hat az emésztésre és enyhíti a hányingert. Azok számára is hatásos segítség, akik szeretnének megszabadulni néhány kilótól. A fahéj ugyanis lassítja a gyomor kiürülését, így lassabban éhezünk meg újra.
A fahéj továbbá segít beállítani az optimális a vérnyomást, vércukor-, triglicerid-, és koleszterin-szintet. A szív- és érrendszer védelmezője. Gyulladáscsökkentő hatása van, valamint magas a fenol tartalma, amelynek köszönhetően megelőzi a sejtkárosodást.

A szegfűszeg (syzygium aromaticum) a téli gasztronómia elengedhetetlen fűszere, a mézeskalács és a forralt bor lelke. Eredetileg a Molukki-szigetekről származik, de a 19. század eleje óta főleg Afrikában, Zanzibáron és Madagaszkáron termesztik. Rendkívül erős, 16-19%-os illóolaj-tartalma miatt lett közkedvelt fűszer, amelyet a növény bíborvörös, fejlett bimbóiból nyernek. Emellett viszont kiváló gyógynövény. Csíraölő hatásának köszönhetően természetes antibiotikum. Jól használható torokkaparás és szájüregi panaszok esetén. Kiváló köptető. Jó szolgálatot tesz gyomorerősítőként és emésztésjavítóként is, továbbá megszünteti a felfúvódást. Nemcsak elősegíti a sebgyógyulást, de csillapítja is a fájdalmat.

A propoliszt is a méheknek köszönhetjük, hiszen ezt használják kaptárjuk tömítésére és fertőtlenítésére. Ez a ragacsos, gyantás anyag ugyanis meggátolja a baktériumok és egyéb kórokozók bejutását a kaptárba. Ez a tulajdonsága teszi kiváló gyulladáscsökkentővé és remek természetes antibiotikummá. Nemcsak frissít, de tágítja is az ereket és segít a vérnyomás szabályozásában. Bőrápoló hatása is kiemelkedő, még égési sérülések esetében is jó szolgálatot tesz.


Vége a méztől ragadó kezek korszakának!
Megérkezett a szilárd méz a gyógynövények erejével!

A mézet generációk óta alkalmazzák a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére. Érdemei vitathatatlanok, ám a méz hordozása nem egyszerű feladat. Erre nyújt megoldást a Floney® szilárd méz! Nincsen többé retikülbe ömlő méz, összetapadt iratok és ragacsos lakáskulcsok!

Hogyan lehet természetes úton szilárddá tenni a mézet?
A szilárd méz kifejezés hallatán elsőre talán a besűrűsödött méz vagy a fogunkat kitépő törökméz jut eszünkbe. Pedig a szilárd méz valójában egy páratlan magyar innováció eredménye. Lelkes magyar gyógyszerészek 3 és fél éven át tartó kutatásának és fejlesztésének köszönhető az a technológiai újítás, amellyel a folyékony mézből szilárd méz, úgynevezett mézpasztilla hozható létre. Ezáltal nemcsak könnyen kezelhetővé válik a méz, de megőrizhető számtalan jó tulajdonsága is. Ráadásul egyszerűen hozzáadhatók különböző gyógynövények hatóanyagai.

Vége a tartósítószerek, mesterséges színezékek, aromák és testidegen anyagok korszakának!

Betegen hajlandóak vagyunk bármit megtenni, hogy kicsit jobban érezhessük magunkat. Akár olyan készítményeket is bevetünk, amelyek szintetikus összetétele nem egyezik elveinkkel. Szerencsére a Floney® mézpasztillával betegen sem kell lemondania természetes gyógymódok iránti igényéről! Hiszen a Floney® termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.
A Floney® alapelv egyszerű: csak méz és gyógynövények, semmi más!

Hogyan hat?

A Floney® a tünetek helyén hat. A szilárd méz adja a tökéletes hordozóközeget, amelyen keresztül közvetlenül a fájdalom és gyulladás helyére juttathatók el a gyógynövények hatóanyagai. A mézpasztilla fizikai védőréteget képez a torok, a garat és a szájüreg nyálkahártyáján. Antibakteriális, antivirális és antifungális hatásának köszönhetően a Floney® termékek védőpajzsként gátolják meg a kórokozók elszaporodását. Az 5 különböző gyógynövénynek köszönhető sokoldalúsága: torokfertőtlenítés, köhögéscsillapítás, gyulladáscsökkentés, légzéskönnyítés és köptetés.

Floney Mézpasztilla Fahéj-Szegfűszeg Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.