Klosterfrau Izlandi Zuzmó Köhögés Elleni Tabletta Gyermekeknek

Klosterfrau Izlandi Zuzmó Köhögés Elleni Tabletta Gyermekeknek

Nincs raktáron

Az Izlandi Zuzmót az irritált száj- és toroknyálkahártya megnyugtatására használják. Az izlandi zuzmót a nyálkahártya irritációját enyhítő hatása miatt száraz köhögés kezelésére használják. A mályva a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére, és ezzel összefüggésben a száraz köhögés kezelésére alkalmas.

Kosárba
EAN kód:9001527043151
Márka:Klosterfrau
Kiszerelés:24 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klosterfrau Izlandi Zuzmó Köhögés Elleni Tabletta Gyermekeknek Részletes leírás

Az Izlandi Zuzmót az irritált száj- és toroknyálkahártya megnyugtatására használják.

Az izlandi zuzmót a nyálkahártya irritációját enyhítő hatása miatt száraz köhögés kezelésére használják. A mályva a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére, és ezzel összefüggésben a száraz köhögés kezelésére alkalmas. Levelei és virága olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek enyhítik az irritációt.

Alkoholmentes. Cukormentes. Növényi eredetű.
Mestreséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Laktóz- és gluténmentes.

irritáció okozta köhögés esetén
rekedtség esetén is segít
köhögés elleni gyógynövényekkel
cukormentes

1 tabletta tartalma:
50 mg Izlandi Zuzmó (Lichen Islandicus)

Alkalmazás:
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tablettát a jelen tájékoztatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Bizonytalanság esetén kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Fiataloknak és gyermekeknek 4 éves kortól
Egy nap maximum 6 tabletta elszopogatása javasolt.

Rendszeres alkalmazás:
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletta rendszeres és szabályszerű alkalmazása a kezelés sikerének szempontjából döntő jelentőséggel bír. A kezelés tartós sikere érdekében ajánlott a készítmény használatát a köhögés csillapodását követően további 2-3 napig folytatni.

Az alkalmazás időtartama:
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni tabletta szükség esetén hosszabb ideig is alkalmazható. Amennyiben a panaszok egy hét elteltével nem csökkennek vagy tovább erősödnek, forduljon kezelőorvosához.

Klosterfrau Izlandi Zuzmó Köhögés Elleni Tabletta Gyermekeknek Összetevők

Gyógynövényaroma, borsmentaolaj, borsav, cseresznye aroma

Klosterfrau Izlandi Zuzmó Köhögés Elleni Tabletta Gyermekeknek Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 07. 22.

  kellemes ízesítésű és talán halványította a hörgésem