Sambirano Gold mushroom mix kakaós gyógygomba superfood porkeverék 100 g

Sambirano Gold mushroom mix kakaós gyógygomba superfood porkeverék 100 g

Raktáron

A Sambirano Gold Mushroom Mix a rendkívüli élettani hatásairól ismert gyógygombák és a nyers, teljes értékű kakaópor keveréke. A gyógygombák erősítik egymás hatásait és a nyers kakaóporral kiegészülve hatékonyan javíthatják a szervezet természetes ellenálló képességét.

2 409 Ft
egységár: 24,09 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999862440053
Márka:Sambirano Gold
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sambirano Gold mushroom mix kakaós gyógygomba superfood porkeverék 100 g Részletes leírás

A Sambirano Gold Mushroom Mix a rendkívüli élettani hatásairól ismert gyógygombák és a nyers, teljes értékű kakaópor keveréke. A gyógygombák erősítik egymás hatásait és a nyers kakaóporral kiegészülve hatékonyan javíthatják a szervezet természetes ellenálló képességét.Ez a komplex, teljesen nyers, bio és vegán gyógygomba superfood keverék olyan széles körben kedvelt, egészséges gyógygombák tápanyag és vitamin tartalmát kínálja, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az általános egészség javításához, fenntartásához.Összetevők: Nyers kakaópor, Reishi-Ganoderma gomba, Chaga gomba, Shiitake gomba, Maitake gomba, Süngomba, Cordyceps militaris, Ezüst rezgőgomba


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.