Vita Crystal cékla kapszula 250 db

Vita Crystal cékla kapszula 250 db

Raktáron

A cékla egészségre gyakorolt jótékony hatása igen régóta ismert. Különösen tél végén, az egyik legfontosabb vitamin- és ásványi anyag- forrásunk lehet: C, B1, B2, B6, béta-karotin, niacin, biotin. Folsavban rendkívül gazdag.

7 344 Ft
egységár: 29,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567720634
Márka:Vita Crystal
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vita Crystal cékla kapszula 250 db Részletes leírás

Vita Crystal Cékla Kapszula - 250db

Ásványi anyagok: Vas, szilícium, réz, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, jód, bór, mangán, kén, kobalt, lítium, stroncium. Fitovegyületek: Polifenolok, flavonoidok, antocianidinek, karotinoidok, enzimek és cukrok. A céklát a népi gyógyászat is kiváló vérképzőnek ismeri. Tápláló, zamatos, az egyik legédesebb, legnagyobb cukortartalmú zöldségféle. A gyökér jelentős mennyiségű pektint tartalmaz, ami elősegítheti a nehézfémek, az emésztőrendszerre veszélyes mikroorganizmusok és a felesleges koleszterin kiürülését szervezetünkből. Magas kálium és magnézium tartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyíthatásában, illetve hozzájárulhat a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez. A cink, a mangán és a réz elősegíthetik a növekedést, a fejlődést és a szaporodást, szabályozhatják az anyagcserét, kedvezően hatnak a nemi mirigyek működésére. Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a szervezet a növények közül a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat.
- Serkenti a vörösvérsejtképzést, jó hatással van a vérnyomásra, a szívműködésre és az idegrendszer munkájára. - Hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyíthatásában, illetve állóképesség növeléséhez. - A cékla fokozhatja a gyomorsav-elválasztást, ezáltal javíthatja a fehérjék előemésztését, az aminosavak hasznosulását. - Serkenti a máj, a belek és a vese működését, fokozhatja a méreg- és a salakanyagok eltávolítását. - Javíthatja az általános közérzetet, jótékony hatású gyomorhurut, aranyér és savtúltengés esetén. - Enyhe vízhajtó hatása mérsékli a magas vérnyomást. - Helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. - Ezen kívül kiváló zsírégető és májvédő hatásának köszönhetően, alkohol problémáknál is javasolt. - A kemoterápián átesett páciensek vérképe jelentős javulást mutatott a céklakúra után. - Ígéretesek a tapasztalatok a nyirokrendszer daganatainak kezdeti stádiumában is. - A cékla enyhíti változókorral járó kellemetlen tüneteket. - Késlelteti a túl korai öregedést, segíthet leküzdeni a megfázást és az influenzát.
Összetevők: Céklapor, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), magnézium. A kapszula borítása: színezék (titán-dioxid), zselatin. A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Tápanyagok (1 kapszulában): Magnézium - 23 mg Cékla por - 200 mg Összes polifenol - 3,3 mg Ebből: flavonoid - 2,3 mg

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
Tájékoztatás Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.