Vitaking Kékszőlő örlemény 400 mg kapszula

Vitaking Kékszőlő örlemény 400 mg kapszula

Nincs raktáron

Az antioxidáns hatású szőlőmag segíthet a keringés javításában, a szív- és érrendszer normál működésében, az érfalak erősítésében, a bőr rugalmasságának és nedvességtartalmának megőrzésében, az oxidatív stresszel szembeni védelemben.

Kosárba
EAN kód:5999561251196
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Kékszőlő örlemény 400 mg kapszula Részletes leírás

Szőlőmag
Az egyik legerősebb természetes antioxidáns. Növényi hatóanyagai, elsősorban a tannin, a polifenol és a resveratrol megvédik a sejteket a károsodások ellen. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát, az infarktus, a trombózis veszélyét. Segít megerősíteni, rugalmasan tartani az érfalakat, javítja a keringést és a látást, szabályozza a vérnyomást, védi az agyat, az idegrendszert, az ízületeket. A bőr rugalmasságának és nedvességmegtartásában is nagy szerepet játszik, késlelteti az öregedést, a ráncok kialakulását, elmélyülését.

Vitaking Szőlőmag őrlemény
Az antioxidáns hatású szőlőmag segíthet a keringés javításában, a szív- és érrendszer normál működésében, az érfalak erősítésében, a bőr rugalmasságának és nedvességtartalmának megőrzésében, az oxidatív stresszel szembeni védelemben.

hatóanyag 3 kapszulában
Kékszőlő őrlemény (ebből 90% szőlőmag, 10% szőlőhéj) – 400mg
Összetevői:
Kékszőlőmag őrlemény, kékszőlőhéj őrlemény, zselatin.

Alkalmazás:
Napi 3 kapszula

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Vitaking Kékszőlő örlemény 400 mg kapszula Terméktulajdonságok

OÉTI:11220/2012

Vitaking Kékszőlő örlemény 400 mg kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 26.

  Most kezdtem, szedni, nem tudok róla még véleményt mondani.

bakk2017. 12. 04.

  Valóban erősíti az ereket. Az aranyeres panaszaim jelentősen enyhültek.

Anonim Felhasználó2017. 02. 22.

  csak