Csuta szőlőmag őrlemény 250 g

Csuta szőlőmag őrlemény 250 g

Raktáron

Vörös szőlőmag őrlemény. Csuta termék a szervezet antioxidáns védelméhez. Igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van benne, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától. .

491 Ft
egységár: 1,97 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887741401
Márka:Csuta
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta szőlőmag őrlemény 250 g Részletes leírás

A szőlőmagőrlemény a szőlőmag teljes kiőrlésével készül. Ez azért fontos, mert így tartalmazza a galluszsav egyik észterét, amely a vizsgálatok szerint csak a szőlőmag héjában található meg, és a leghatékonyabbnak bizonyult a szabadgyökbefogóanyagok között. Ez az őrlemény 50 és 600 mikron közötti szemcséket tartalmaz, így a magas élelmi rost tartalma kifejezetten jótékonyan hat az emésztésre és a bélműködésre.

Javítja az erek állapotát, ennél fogva csökkenti a szívbetegségek és a szélütés kockázatát. A hajszálereket is erősíti, fokozza a vérátáramlást. Ezért hatásos visszértágulat és az érszűkületből eredő lábfájás esetén, valamint más érrendszeri megbetegedésekben. Mérsékelheti a cukorbetegség szövődményeként kialakuló idegkárosodás (diabéteszes neuropátia) okozta tüneteket, vagyis a zsibbadást és bizsergést a végtagokban.

Jól alkalmazható a szem védelmére, szembetegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére. Egyaránt ajánlott a sárgafolt betegsége (macula degeneráció) és szürkehályog ellen - e két betegség az időskori látáscsökkenés és vakság leggyakoribb oka. Hasznos lehet a fogyasztása azoknak is, akik sokat dolgoznak számítógéppel, különösen akkor, ha nem sugárzásmentes lapmonitort, hanem hagyományos katódsugaras képernyőt használnak.

Alkalmazható még kötőszöveti betegségek esetén, védi és erősíti a bőr kollagénjét, az allergiás tüneteket is enyhíthetjük vele, mert gátolja a hisztamin termelődését. (A fokozott hisztamintermelés váltja ki az allergiás reakciókat. )

A szőlőmaglisztet leggyakrabban joghurtba, müzlibe, turmixba, italokba keverve fogyasztják, kenyérlisztbe is keverhető. Az íze semleges, ezért szinte bármibe tehetjük.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 771 kJ/187 Kcal,
zsír: 5 g -amelyből telített zsírsav: 1 g,
szénhidrát: 6 g,
fehérje: 12 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.