Adamo kisvirágú füzike 20 g

Raktáron

Kisvirágú füzike (Epilobii herba)Jóindulatú prosztata megnagyobbodást kísérő kellemetlen tünetek enyhítésére, a gyakori vizelési inger csökkentésére, a hugyutak gyulladásos folyamatainak mérséklésére alkalmazható gyógynövény.

288 Ft
egységár: 14,38 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998009116585
Márka:Adamo
Kiszerelés:20 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Adamo kisvirágú füzike 20 g Részletes leírás

Kisvirágú füzike (Epilobii herba)Jóindulatú prosztata megnagyobbodást kísérő kellemetlen tünetek enyhítésére, a gyakori vizelési inger csökkentésére, a hugyutak gyulladásos folyamatainak mérséklésére alkalmazható gyógynövény.A prosztataproblémák közismert gyógy-növénye, teáját is legtöbben e célból fogyasztják. Elkerülhető a prosztata megnagyobbodása és csökkenthető a megnagyobbodás mértéke, ami csökkenti a vizelési ingert és annak sűrűségét.Meggátolja és csökkenti a prosztata, a húgyutak- és hólyag gyulladását. A tea folyamatosan fogyasztható, káros mellékhatása eddigi tapasztalatok alapján nincs. Probléma esetén lehet akár három csészével is fogyasztani naponta, de egy hónap után elég a napi egy csésze reggeli előtt. Ha az éjszakai vizelés legfeljebb egyszer jön elő, akkor elég minden harmadnap inni egy csészével. Sőt! 40 év feletti problémamentes férfiaknál is ajánlott ez a fajta teafogyasztás. A prosztata-problémákat lehet akár férfi-népbetegségnek is tekinteni, úgyhogy a folyamatos fogyaszthatóság jó hír a férfiaknak!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.