Bihar Kincse ép vese-egészséges húgyutak gyógynövény-teakeverék 350 g

Bihar Kincse ép vese-egészséges húgyutak gyógynövény-teakeverék 350 g

Nincs raktáron

A tea 16 - a Bihar-hegységben kézzel szedett - gyógynövény keveréke: Mezei zsurló, kukoricabajusz , pelyhes nyír, cseresznyeszár, csalán, óriás zsurló, párlófű, aranyvessző, tőzegeper, cickafark, tejoltófű, réti legyezőfű, nyírfa, boróka, füzike, madárkeserű Elkészítési mód: Két evőkanál teakeveréket leforrázunk 1 liter vízzel, lefedve állni hagyjuk 15-20 percig.

Kosárba
EAN kód:5999887444227
Márka:Bihar Kincse
Kiszerelés:350 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bihar Kincse ép vese-egészséges húgyutak gyógynövény-teakeverék 350 g Részletes leírás

A tea 16 - a Bihar-hegységben kézzel szedett - gyógynövény keveréke:
Mezei zsurló, kukoricabajusz , pelyhes nyír, cseresznyeszár, csalán, óriás zsurló, párlófű, aranyvessző, tőzegeper, cickafark, tejoltófű, réti legyezőfű, nyírfa, boróka, füzike, madárkeserű

Elkészítési mód:
Két evőkanál teakeveréket leforrázunk 1 liter vízzel, lefedve állni hagyjuk 15-20 percig.

Használati javaslat:
Naponta minimum öt csészével, étkezések előtt fél órával Étkezések között a tea víz helyett is fogyasztható. Fogyasztásra ajánlott időpontok: 7.00, 10.00, 14.00, 17.00 és 20.00 óra. Krónikus vesebetegség esetén napi két liter is fogyasztható. A teakeveréknek mellékhatásai nincsenek. Kúraszerű alkalmazása a betegség súlyosságától függően 1-6 hónap (eltávolított vese esetén évente 2 alkalommal 3 hónap). Vesebetegeknél a teakeverék serkenti a vizelet kiválasztását.

Kúra alatt alkalmazandó diéta:
Vesegyulladás esetén kerülni kell a hideg ételeket, italokat, az alkoholt és a kávét. Vizelethajtó hatásának köszönhetően tisztítja és regenerálja a veséket. Megelőzés céljából vesebetegségekben nem szenvedő személyek is alkalmazhatják évente egy alkalommal 1 hónapig.

Népi gyógyászati javallat:
– vesekő, vesekőképződés – húgyúti szervek krónikus betegségei
– inkontinencia – vesék gyulladása
– húgyúti fertőzések – vesék megfázása
–vizelet-visszatartás – alsóhúgyúti fertőzések

A teakeverék nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.