Gyógyfű Zsírégető Teakeverék

Gyógyfű Zsírégető Teakeverék

Raktáron

Előnyösen befolyásolja a zsíranyagcserét. Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyást. Tisztít, méregtelenít, a zöld tea a kedélyállapotot is javítja.

944 Ft
egységár: 18,89 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999560191974
Márka:Gyógyfű
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gyógyfű Zsírégető Teakeverék Részletes leírás

Előnyösen befolyásolja a zsíranyagcserét. Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyást. Tisztít, méregtelenít, a zöld tea a kedélyállapotot is javítja.

 


MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?


A zöld tea közismerten gazdag élettanilag értékes hatóanyagokban. A keverékben elönyösen befolyásolja a zsír-anyagcserét. A nyírfalevél rnéregtelenítö hatású. A rozmaringlevél és a Coleus forskohlii levél -együltműködve él többi alkotórésszel- a hasnyálmirigy lipáz enzim aktivitását gátolja, így nem engedi a zsírt lerakódni és segít a zsír lebontásában. A Coleus forskohlii levelet sokirányú egészségre gyakorolt hatása miatt az indiai hagyományos gyógyításban évezredek óta alkalmazzák (Ayurvédikus gyógymódok).


MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?


Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják.


HOGYAN ALKALMAZZUK?


A ,Zsírégető" teakeverék önmagáhan nem "csodaszer". Megfelelő eredmény eléréséhez át kell alakítani a táplálkozási szokásokat (édesség és alkohol mellözése, szénhidrát és zsír minimálisra csökkentése, kisebb adagok fogyasztása). Ajánlatos a fokozatosság elvét betartani a diétában; a szervezet védelme érdekében. Az ajánlott mennyiségben fogyasztva a teakeverék hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyás folyamatát.


Összetevők: nyírfalevél, rozmaringlevél, zöld tea
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1,25 g

Gyógyfű Zsírégető Teakeverék Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Margit2019. 02. 23.

  zsírégető,testsúlycsökkentő