Mama Drog kukoricabajusz 40 g

Mama Drog kukoricabajusz 40 g

Raktáron

Teaként már ősidők óta használja az ember, és ez az egyik legerősebb természetes vízhajtó készítmény is. .

321 Ft
egységár: 8,02 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500637
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog kukoricabajusz 40 g Részletes leírás

A kukoricabajuszból készített tea napi háromszori fogyasztása kellően vízhajtó hatást eredményez, amely megakadályozza azon betegségek kialakulását, amelyek a szervezet vízvisszatartásáért felelősek. Nagyszerűen csökkenti a gyulladásokat is, és képes egyensúlyba állítani a szervezet pH-szintjét, ezáltal megszünteti a savas hatást, amely számtalan betegség táptalajául szolgál.

Véd a húgyúti fertőzésektől, a vesék működését is segíti, egyes beszámolók szerint kimossa belőlük a homokot és a kisebb köveket, igaz, erre tudományos bizonyítékot még nem találtak. Akik reumában, prosztatagyulladásban, inkontinenciában szenvednek, azok is bátran fogyaszthatják a kukoricabajuszból készített teát. Homeopaták például a ciszták kezelésére ajánlják előszeretettel.

A kukoricabajuszt a magas vérnyomástól szenvedők bátran alkalmazhatják, és emellett még a rossz koleszterinszintet is csökkenti, elűzi a fáradtságot. Több tanulmányban is megállapították, hogy a kukoricabajuszban lévő bioaktív hatóanyagok, antioxidánsok megakadályozzák a depressziót, valamint az elhízást. Ha külsőleg alkalmazzuk a teát, akkor a bőrfelületet kell bekenni vele, ezáltal csillapítva a viszkető, szúró érzést. Remekül enyhíti a rovarcsípéseket, a bőrfertőzéseket, mivel antibakteriális hatóanyagok vannak benne. 

Elkészítése:
Egy evőkanál szárított kukoricabajuszt tegyünk bele egy bögre (240 ml) forrásban lévő vízbe, majd kapcsoljuk ki a gázt alatta és hagyjuk állni 10 percig. Tehetünk bele mézet, naponta 2–3 pohárral kell meginni belőle, hogy élvezhessük csodás hatását. Közvetlenül lefekvés előtt nem ajánlott meginni a teát, mert vizelethajtó.

Vigyázat!  A cukorbetegeknek nem szabad naponta 3–5 bögre teánál többet meginni, mert jelentősen csökkentheti a vér glükózszintjét.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.