Mama Drog kutyabengekéreg 50 g

Mama Drog kutyabengekéreg 50 g

Raktáron

Hashajtó hatású, növeli a bélmozgást, gátolja a víz és ásványi anyagok visszaszívódását a vastagbélből. Fogyasztó és salaktalanító kúrákban ajánlott. .

304 Ft
egységár: 6,07 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500644
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog kutyabengekéreg 50 g Részletes leírás

Erős hatása miatt általában csak teakeverékben használják. Epe- és májteák, fogyasztószerek alkotórésze. Alkalmi hashajtásra (pl. orvosi vizsgálatokhoz) használható, de tartós székrekedés esetén nem, mert izgatja a beleket, görcsöket okozhat, és végső soron súlyosbítja az alapbetegséget („lusta bél”).
Használják még lázcsillapításra, féreghajtónak.

Elkészítése, adagolása:
Felhasználás előtt áztassuk be, hogy puhuljon, utána egy teáskanálnyit tegyünk aprítva 2 dl forrásban lévő vízhez. A kéregből a hatóanyag kb. 5 percig tartó főzéssel oldódik ki. Leszűrve fogyasszuk, naponta egy alkalommal, lehetőleg este.

Kombinációk más gyógynövényekkel:
Székrekedés esetén más, enyhébb hashajtó hatású gyógynövényekkel kombinálható: anyalevél, cickafarkfű
Májra és epére ható gyógynövényekhez adhatjuk: gyermekláncfű gyökér, máriatövis mag, benedekfű

Erős hatása miatt otthon ne kísérletezzünk vele, inkább kész teakeveréket vásároljunk.

Ellenjavallat, figyelmeztetés: Terhes, szoptatós anyáknak, 12 éves kor alatti gyerekeknek TILOS! Ne alkalmazzuk vastagbélgyulladás esetén sem. Tartós, rendszeres fogyasztása nem ajánlott, mert izgatja a beleket, és hosszú távon súlyosbítja a székrekedést.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.