Mama Drog mezei zsurló 50 g

Mama Drog mezei zsurló 50 g

Raktáron

Elsősorban veseműködés javítására szolgál, vízhajtó hatása kísérletileg igazolt. Vesekövet, vesehomokot lehet vele elhajtani, mindenféle húgyúti fertőzést megszüntetni. .

305 Ft
egységár: 6,11 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500996
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog mezei zsurló 50 g Részletes leírás

Szilícium és szerves ásvány tartalma miatt kiváló tonizáló, erősítő hatású. A romák salátaként fogyasztják zsenge termőhajtásait ebből a célból. Csontok, köröm erősítésére is használjuk. Csontritkulás esetén porrá őrölve kell fogyasztani. Jó vérzéscsillapító orrvérzés, tüdővérzés, bőséges havivérzés esetén.
Általános tisztítója a szervezetnek, segít a lerakódott zsírok oldásában, ezért fogyasztó hatása is van. Tüdőbajra is ajánlják. Köszvény, reuma esetén is alkalmazzák. Fogszuvasodást is meg lehet vele előzni.

Elkészítés:
Egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízben 2-3 percig főzzön, majd szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.

Felhasználása belsőleg:
Teáját fogyassza reggel, éhgyomorra, lehetőleg ízesítés nélkül.

Veseproblémákra, vesehomok hajtásra, húgyúti gyulladásra napi 1-2 csészével kell inni étkezés előtt. Ez a kúra semmiképp se tartson tovább 6 hétnél, utána egy szintén 4 hetes szünetet kell tartani, majd újra lehet kezdeni fogyasztását.
Máj- és epebántalmakra magában ne használjuk, de ilyen jellegű keverékeknek ¼ részben lehet alkotóeleme. Vérzéscsillapításra, köszvényre, reumára napi 1-2 csészével igyunk.

Zsurlópor: a száraz növényt porrá őröljük, naponta két-háromszor egy mokkáskanálnyit fogyasztunk belőle 3 héten keresztül a haj, a körmök, a csontok és fogak erősítésére. Keverhetjük levesbe, salátába. Fogmosásra is alkalmas ez a por. A nedves fogkefét belemártjuk, fogat mosunk a szokásos módon. Erősíti a fogínyt, csökkenti a fogínyvérzést.

Ellenjavallat:
Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott. Szívelégtelenségben szenvedőknek, szív- és veseelégtelenségből adódó ödémáknál a fogyasztása nem ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.