Mama Drog nyírfalevél 50 g

Mama Drog nyírfalevél 50 g

Raktáron

Levele kiváló veseműködés szabályozó, vízhajtó, vesehomok- és vesekőképződést gátló. Gyógyítja a hólyaghurutot, a húgyutakat anélkül, hogy a vesét irritálná. .

304 Ft
egységár: 6,07 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500750
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog nyírfalevél 50 g Részletes leírás

A húgyhólyag bakteriális és gyulladásos bántalmaira reggel éhgyomorra kell fogyasztani egy csészével, amíg nem múlnak a panaszok. Köszvényre végezzenek tisztító kúrát vele: 6 hétig naponta két csészével igyanak, egyet délelőtt, egyet délután. Rendszeres napi fogyasztása (1-3 csésze) kúraszerűen ajánlott, a panaszok megszűnéséig. Megelőzésre hetente 1-2 csészével ajánlott fogyasztani: serkenti a veseműködést, a méregtelenítést.

Tavaszi kúráknál vértisztító hatása miatt használjuk. Csökkenti a vér húgysav- és koleszterinszintjét. Használható prosztatára, narancsbőr és érelmeszesedés ellen. Tisztítja egész mirigyrendszerünket. Flavonoid tartalma miatt reumára, köszvényre, ízületi betegségekre is használjuk. Kérge lázcsillapító hatással bír.

A friss levelek krónikus bőrbetegségeknél és hólyaghurutnál használjuk. Ez a főzet halványítja a szeplőket és a kézen/arcon lévő májfoltokat. A kérdéses területeket mosogatni kell ezzel a teával, hagyni megszáradni, majd gyakran ismételni. Naponta kell friss főzetet készíteni. Az idült reuma is kiválóan kezelhető a nyírfa levelével. A beteget meleg matracra fektetjük, vastagon beterítjük nyírfalevelekkel, jól betakarjuk, és forró nyírfateát itatunk vele mindaddig, míg alaposan izzadni nem kezd. Az eredmény meglepően hatásos. Szívbetegeknek nem tanácsos ez a kúra.

Elkészítés:
Egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.

Felhasználása belsőleg:
Apró vesehomok elhajtható napi egy csésze nyírfalevél teával. Kétszerre kell meginni. Reumára ugyanezt a teafű mennyiséget 1,5 dl vízzel kell leforrázni, napi egy alkalommal étkezés előtt meginni. Ízesítés nélkül fogyasztandó.

Felhasználása külsőleg:
Hajápolásra is használjuk, megállítja, megelőzi a hajhullást, ha mosás után nyírfalevél teával öblítjük a hajat.

Ellenjavallat:
Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott. Szívelégtelenségben szenvedőknek, szív- és veseelégtelenségből adódó ödémáknál a fogyasztása nem ajánlott.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.