Mama Drog somkórófű 50 g

Mama Drog somkórófű 50 g

Raktáron

Vénák kóros elváltozásának kezelésére, visszér gyulladásra, aranyér kezelésére. .

275 Ft
egységár: 5,49 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500842
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog somkórófű 50 g Részletes leírás

Az orvosi somkóró vénafal-erősítő, ödémaellenes és érvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Szabályozza a máj- és a nyirokműködést, valamint véralvadásgátló hatást fejt ki. Flavonoidjainak köszönhetően vízhajtóként és görcsoldóként is ismert.

Külsőleg zúzódásra, rándulásra, felszíni vérzésre is ajánlott.

Elkészítése
Belsőleg:
Aranyér, lábdagadás, visszér, ödéma, emésztési zavarok
Teaforrázat: 1 kávéskanál (1,5g) szárított virágos hajtásvéget tegyél 1 csésze forrásban lévő vízbe, és 5 percig hagyd ázni, majd szűrd le.
Napi adag: 2 csésze ( napi maximum 3g herba)

Külsőleg:
Borogatás: 20 g szárított virágos hajtásvéget tegyél 1 dl vízbe, és forrald 15 percig. A főzetbe márts bele egy vászondarabot, és naponta 2-3 alkalommal alkalmazd a borogatást.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.