Mama Drog szemviditófű 50 g

Mama Drog szemviditófű 50 g

Raktáron

Kiváló gyógynövény a szemre és a látás javítására.   A népgyógyászat száraz, fáradt szemekre éppúgy ajánlja, mint a szezonális allergia vagy gyulladás miatt könnyező szemekre.  .

567 Ft
egységár: 11,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500873
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog szemviditófű 50 g Részletes leírás

Főként szemkötőhártya-gyulladásnál, heveny vagy krónikus szemhéj gyulladásnál, de árpára is bevált gyógynövény. Ezért is nevezik „szemvidítófűnek.” Nagyon hatásos, mert csökkenti a viszketést és a gyulladást, valamint a szem váladékozását. Gyenge főzetét használhatjuk külsőleg borogatásként illetve teáját naponta többször is ihatjuk.

Belsőleg különféle gyulladásokra javallt, de nátha, fejfájás, gyomor- vagy bélfekély, sárgaság, savtúltengés és étvágytalanság esetén is alkalmazzák. Gyomorerősítő és étvágyjavító hatású.

Elkészítése:
belsőleges fogyasztásra: 1 csapott evőkanál szárított szemvidítófüvet leforrázunk 2,5 dl vízzel, majd lefedve 10 percig állni hagyjuk. Leszűrve, üresen vagy mézzel ízesítve fogyasztható. Napi ajánlott adagja 3 bögre.

külsőleges alkalmazásához lehet erősebb főzetet készíteni, de a fenti főzet is hatékony. Ha erősebbet szeretnénk, akkor 1 evőkanál teafűhöz csak 1-1,5 dl vizet adjunk. Hagyjuk ázni 10-15 percig, majd szűrjük le. Borogatásnál várjuk meg, míg a főzet legalább szoba hőmérsékletűre hűl, mivel a gyulladásnak nem tesz jót a meleg.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.