Mama Drog vasfű 50 g

Mama Drog vasfű 50 g

Raktáron

Bizonyítottan jó nyálkaoldó, ezért forrázatát megfázás és influenza ellen is használják. Idegerősítő, a májgyulladás ellenszere. Allergiás tünetek enyhítésére is alkalmas. .

323 Ft
egységár: 6,45 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500972
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog vasfű 50 g Részletes leírás

Felhasználási területe igen változatos:

Migrén, fogfájás, torokgyulladás, fáradtság, kimerültség, álmatlanság, vérszegénység, valamint húgyúti megbetegedések kiváló ellenszere.

Általános erősítőszerként is használatos. A vasfű is jó szolgálatot tehet a vashiányosoknak, amely az ókori rómaik szent füve volt. Már akkor is általános erősítőnek, vérszegénység ellen ajánlották, de nagy érzelmi, idegi igénybevétel után is érdemes a belőle készült teát fogyasztani.

Alkalmazzák rendellenes menstruáció gyógyítására és tejelválasztást serkentő hatása is van.

Fő hatóanyagai, az iridoidok fékezik a pajzsmirigyhormon termelődését, emiatt alkotórésze lehet a pajzsmirigytúltengésre alkalmazott teakeveréknek, amelynek összetétele: 40 g vasfű, 20 g macskagyökér, 15 g bojtorjángyökér, 15 g csalán, 10 g édesgyökér. Így elmúlnak e betegség jellemzői tünetei, mint az idegesség, gyengeség, fogyás, szapora pulzus, álmatlanság és szívritmuszavar.

Az anyagcsere folyamatokat stimulálja, fokozza a belek tónusát. Nem hashajtó, hanem kiürülést segítő szer.

Bőrfertőzések, sebek, körömágy gyulladás, aranyér, zúzódások okozta fájdalmaknál gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító.


Elkészítése:
3 dl forró vízzel 2 teáskanálnyi szárított vasfüvet forrázzunk le.

Fejfájás, enyhe ízületi gyulladás és más kisebb fájdalmak enyhítéséhez tegyünk két teáskanálnyi száraz herbát egy csészébe, forrázzuk le, majd hagyjuk ázni 10-15 percig. Naponta legfeljebb 3 csészével igyunk. Íze nagyon keserű, tegyünk hozzá cukrot, mézet és citromot, vagy alkalmazzuk inkább teakeverékekben.

Figyelem! Áldott állapotban lévő nők ne használják! Méhösszehúzó és szülést elősegítő hatással rendelkezik, ezért alkalmazása a várandósság idején kerülendő. Nem ajánlott annak, akiknek lassú a szívverése, az asztmásoknak és vastagbél gyulladásban szenvedőknek sem. Nagy adagban hánytató hatása is megnyilvánulhat.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.