DR Herz Mesterbalzsam + Glükozamin 250 ml

DR Herz Mesterbalzsam + Glükozamin 250 ml

Raktáron

Krónikus mozgásszervi panaszok kezelésére.

4 001 Ft
egységár: 4 001,49 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564541218
Márka:Dr.Herz
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

DR Herz Mesterbalzsam + Glükozamin 250 ml Részletes leírás

A Dr. Herz Mester Balzsam hatóanyagai prémium minőségűek és 100%-ban természetesek. Mesterséges színezéket, illatanyagot, parabéneket, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak. Olyan különleges gyógyhatással rendelkező gyógynövények koncentrációja mint a borsmenta, árnika, erdei fenyő, eukaliptusz, vadgesztenye, körömvirág, kámfor, fekete nadálytő, rozmaring. A Mester Balzsamot úgy alkottuk meg, hogy kombinált összetevőivel a legjobb eredményeket érje el a használat során. Ajánljuk sportolóknak, időseknek és fiataloknak, akut és krónikus mozgásszervi panaszok kezelésére, visszeres panaszok, fejfájás esetén, és gyógyszeres terápia kiegészítőjeként. Továbá az alábbi tünetek esetén: ízületi, reumás fájdalom, zúzódások, hát-, derék-, izom-, gerincfájdalom, bokaficam, visszér, izomláz, izomgörcsök, fejfájás, sérülés okozta duzzanatok, ütődések.

Felhasználási javaslat:
A készítménnyel a tiszta bőrfelületet bekenjük, majd a bőrbe masszírozzuk.

Termék összetétele:
Aqua, Alcohol denat, Methyl Salycilat, Glycerin, Acetyl Glucosamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Arnica Montana Flower Extract, Symphytum Officinale Comfrey Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Carbomer, Camphor, Menthol, Sodium hydroxide, Mentha Piperita Oil, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Beta Carotene, Benzyl Nicotinate, Rosmarinus Officinalis Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Limonene, LinaloolTer

Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Katka2019. 06. 04.

  rendszeres használata a fájdalom és gyulladás mellett, a bőr allergiát is eltüntette.

  Szembe ne kerüljön!