Wash Taps White mosógél

Wash Taps White mosógél

Raktáron

Naturcleaning White hipoallergén mosógél 1, 5 liter.

1 847 Ft
egységár: 1,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885046416
Márka:Wash Taps
Kiszerelés:1500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Wash Taps White mosógél Részletes leírás

A Naturcleaning White hipoallergén mosógél gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Nagyon jól, öblíthető, speciális összetételének köszönhetően öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után.

Naturcleaning White hipoallergén mosógél kíméletesen tisztít, gyapjú és selyem anyagokhoz is tökéletes. Nem tartalmaz celluláz enzimet, így bambusz pelenkák mosására is alkalmas.

Adagolás: Gazdaságosan adagolható mert 75 ml mosógél elegendő 4-5 kg átlagos szennyezettségű száraz ruha mosáshoz. A helyes adagolás kiválasztásához, kérjük, olvassa el a címkén található útmutatót. Az adagolást befolyásolja a mosáshoz használt víz keménysége (érdeklődjön a helyi ivóvízszolgáltatónál), a ruha szennyezettsége, a mosási hőfok. Minél lágyabb a mosóvíz, annál kevesebb mosószerre van szükség. Erősen szennyezett ruhaneműknél alkalmazzon folttisztítást, előáztatást. Közvetlenül a ruhára téve sem roncsolja a textíliákat.

Összetevők: anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, illatanyag, tartósítószer ( Benzisothiazol, Phenoxyethanol), optikai fehérítő.

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó.SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. Tárolás + 5°C feletti hőmérsékleten.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

N. H.2023. 11. 30.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2022. 10. 11.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Mysty2019. 04. 05.

  Szépen mos, van olyan, mint a drágábbak.

  Nem kapható boltban

Anonim Felhasználó2019. 01. 09.

  Fehérre mossa a ruhákat és nem illatos!

Anonim Felhasználó2018. 12. 07.

  Rendkivül habzik

Anonim Felhasználó2018. 12. 02.

  Jól mos. Jó ár- érték arány. Kellemes illat.

Zsuzsa2018. 08. 03.

  ..nagyon jo az illata és kellemes tapintàsu lesz a tiszta ruha

Anonim Felhasználó2018. 03. 27.

  Hazai termék, igen jó minőségű és ami a legfontosabb számomra, nincs benne a szervezetre mérgező hatású anyag! Foszfát-, klór- és parabén mentes. Javaslom, hogy aki környezet - és egészségtudatos vásárló, erre minden vegyi terméknél figyeljen! (testápoló, desodor stb termékeknél is!)

Még több mutatása