Herbow Foly.Mosószer Színes Ruh.Zöld Tea

Herbow Foly.Mosószer Színes Ruh.Zöld Tea

Raktáron

Folyékony mosószer színes ruhákhoz zöld tea illattalKíméletes eljárással kinyert 12% mosódió-extraktummal és bio-enzimekkelKimagasló mosóhatás növényi összetevőkkel, szövetkárosodás nélkül1000 ml-es kiszerelés: 33 mosásra elegendőPrémium csomagolás, pumpás adagolóvalA kíméletes, mégis hatékony növényi összetevőknek köszönhetően a pamutpólókat, ingeket és enyhén szennyezett zoknikat már 30-40 °C fokon moshatjuk.

2 430 Ft
egységár: 2,43 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999567510020
Márka:Herbow
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbow Foly.Mosószer Színes Ruh.Zöld Tea Részletes leírás

Folyékony mosószer színes ruhákhoz zöld tea illattal

Kíméletes eljárással kinyert 12% mosódió-extraktummal és bio-enzimekkelKimagasló mosóhatás növényi összetevőkkel, szövetkárosodás nélkül1000 ml-es kiszerelés: 33 mosásra elegendőPrémium csomagolás, pumpás adagolóvalA kíméletes, mégis hatékony növényi összetevőknek köszönhetően a pamutpólókat, ingeket és enyhén szennyezett zoknikat már 30-40 °C fokon moshatjuk.

Nem tartalmaz mesterséges illatanyagokatNem tartalmaz mesterséges színezéketMegóvja a színeket a kifakulástólBőrkímélő összetevőkVegán termék

Összetevők: 5-15% anionos felületaktív anyagok,


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.