Herbow Mosódiós Labda Color 625gr 5 db

Herbow Mosódiós Labda Color 625gr 5 db

Raktáron

Bőrkímélő mosószer organikus mosódióval 1 db mosódiós labda 5 mosásra elegendő Egyedisége: forradalmasítja a mosódióval való mosást, megteremti annak kényelmes, praktikus és illatos módját Gyengéd a bőrhöz, Babaruhák mosásához is használható, Tartósítószer- és vegyi anyag mentes, Praktikus használatot segítő memória szalaggal Vegán.

2 888 Ft
egységár: 577,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887147289
Márka:Herbow
Kiszerelés:5 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbow Mosódiós Labda Color 625gr 5 db Részletes leírás

Bőrkímélő mosószer organikus mosódióval
1 db mosódiós labda 5 mosásra elegendő
Egyedisége: forradalmasítja a mosódióval való mosást, megteremti annak kényelmes, praktikus és illatos módját
Gyengéd a bőrhöz, Babaruhák mosásához is használható, Tartósítószer- és vegyi anyag mentes, Praktikus használatot segítő memória szalaggal
Vegán

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.