Attitude Környezetbarát vegyszermentes padló- és járólap ápoló 1040 ml

Raktáron

A vegán folyékony padlótisztító, természetes citrushéj illattal.

2 227 Ft
egységár: 2 227 Ft / db
Kosárba
EAN kód:626232405101
Márka:Attitude
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Környezetbarát vegyszermentes padló- és járólap ápoló 1040 ml Részletes leírás

Attitude Környezetbarát vegyszermentes padló- és járólap ápoló  

A padló- és felülettisztító formula olyan növényi és ásványi alapú összetevőket tartalmaz, mint a szaponin, amely egy természetes tisztítószer, így a laminált, fa, csempe, kerámia és márvány padló szikrázóan tisztává válik.

A vegán folyékony padlótisztító, természetes citrushéj illattal.

Összetevők: <5% nem ionos felületaktív anyagok / felületi nem ionos anyagok (kapril-glükozid, mirisztil-glükozid). Tartalma: Aqua / víz / eau, nátrium-citrát, sapindus mukorossi gyümölcskivonat (szaponinok), nátrium-glükonát, nátrium-karbonát, tetranátrium-iminodiszukcinát, olajsav, trietil-citrát*, terpineol-acetát*, terpineol*, tetrahidrolinool*, illat (parfüm)

Attitude Környezetbarát vegyszermentes padló- és járólap ápoló 1040 ml Terméktulajdonságok

Gyártás időpontja:2021-05-27

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.