Docteur Ékes Kézfertőtlenítő Gél 125 Ml

Docteur Ékes Kézfertőtlenítő Gél 125 Ml

Raktáron

Ideális fertőtlenítő, egyben regeneráló készítmény a vízmentes, gyors és hatásos kézfertőtlenítésnek az élet minden területén. .

1 237 Ft
egységár: 1 237 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567690265
Márka:Docteur Ékes
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Docteur Ékes Kézfertőtlenítő Gél 125 Ml Részletes leírás

Docteur Ékes Kézfertőtlenítő Gél  

Korunkat érintő Covid19 vírus terjedésének idején, minden esetben hangsúlyozni kell a higiénia fontosságát, hiszen a megelőzésben döntő szerepet játszik. A személyi higiénia által lehet megelőzni a fertőzés emberről emberre, emberről tárgya vagy tárgyról emberre való terjedését.

Termékeink a WHO által elfogadott hatóanyagokat tartalmaznak és rendelkeznek a Nemzeti Népegészségügyi Központ Biocid Kompetens Hatóság engedélyével. A termékekben található hatóanyagok mindegyike azonnali fertőtlenítő hatással rendelkezik:

Alkohol 70 %, Eukaliptuszolaj, Kvaterner ammónium-klorid

Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid hatásúak.

Ideális fertőtlenítő, egyben regeneráló készítmény a vízmentes, gyors és hatásos kézfertőtlenítésnek az élet minden területén.  1-2 ml kézfertőtlenítő gélt kb. fél percig alaposan dörzsölje el a tenyerén, kézfején, kéz hajlatain, ujjak között, körömágyak és a köröm alatti területeken, ameddig az teljesen beszívódik. 

Ne öblítse le! A gél állagú kézfertőtlenítő használata könnyebb és biztosabb, mint a folyékony kézfertőtlenítőké mivel egyenletesebben oszlik el a kéz, valamint tenyér felületén. A docteur Ékes Kézfertőtlenítő Gél a kéz bőrének védelme érdekében hidratáló, bőrápoló, tápláló anyagokat is tartalmaz. 


Docteur Ékes Kézfertőtlenítő Gél 125 Ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:125
Csomagolási mértékegység:ml

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.