Aquacoll oxywater oxigénes ital 1500 ml

Aquacoll oxywater oxigénes ital 1500 ml

Nincs raktáron

Az Aquacoll OXYWATER egy a világon egyedülálló, oxigénnel, molekulárisan dúsított, víz alapú funkcionális ital, ami egyedi technológiával készül, ezáltal sokkal nagyobb mennyiségben tartalmaz oxigént, mint más piacon lévő hasonló termékek.

Kosárba
EAN kód:5999860633044
Márka:Aquacoll
Kiszerelés:1500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aquacoll oxywater oxigénes ital 1500 ml Részletes leírás

Az Aquacoll OXYWATER egy a világon egyedülálló, oxigénnel, molekulárisan dúsított, víz alapú funkcionális ital, ami egyedi technológiával készül, ezáltal sokkal nagyobb mennyiségben tartalmaz oxigént, mint más piacon lévő hasonló termékek. A technológia alapja, hogy a H2O szétbontását követően a hidrogént egy erős mágneses térbe eresztve előkészítjük az oxigén felvételére, majd egy oxigéntartályba vezetve ott tízszer annyi oxigént köt meg, mint normál esetben, megváltoztatva ezzel az alapanyagként szolgáló víz kémiai szerkezetét. Ennek a különleges technológiának köszönhetően az így megkötött oxigén (min. 70 mg/l) nem válik ki a vízből, nem szökik el a termékből a palack kinyitását követően sem, mivel molekulárisan kötődnek egymáshoz a hidrogénnel.

Az Aquacoll OXYWATER bizonyíthatóan növeli a test szöveti oxigén-szintjét. Ez segít az oxigénhiányos állapot (hypoxia), és ezáltal a túlzott fáradtság, fáradékonyság, fejfájás, asztmás tünetek, gyulladások, ínyproblémák megszüntetésében. Valamint segíti a szervezet gyorsabb felépülését műtétek, vírusos megbetegedések, és akár oltások után is. Beindítja az anyagcserét, valamint a szervezet öngyógyító folyamatait gyorsítja. Sokrétű pozitív élettani hatást vált ki, sokkal jobb közérzetet biztosít, és erősíti a szervezet teherviselő képességét, ellenállóságát a negatív környezeti behatásokkal szemben.

Összetevők: természetes ásványvíz, oldott ásványi anyag (535 mg/l), élelmiszer ipari oxigén (min. 70 mg/l)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.