Tündérvíz szénsavas 1500 ml

Tündérvíz szénsavas 1500 ml

Raktáron

TÜNDÉRVÍZ TERMÉSZETES PÍ-HARMATVÍZ: Minden élőlénynek a testének legnagyobb térfogatú része: víz. Ha a víz a testben megfelelő minőségű, megfelelő tisztaságú ráadásul még természetes eredetű is, akkor minden szervünkre közvetve jótékony hatást gyakorol.

307 Ft
egységár: 0,2 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999888006905
Márka:Tündérvíz
Kiszerelés:1500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tündérvíz szénsavas 1500 ml Részletes leírás

TÜNDÉRVÍZ TERMÉSZETES PÍ-HARMATVÍZ: Minden élőlénynek a testének legnagyobb térfogatú része: víz. Ha a víz a testben megfelelő minőségű, megfelelő tisztaságú ráadásul még természetes eredetű is, akkor minden szervünkre közvetve jótékony hatást gyakorol. A pi-víz közvetlenül a tisztító és méregtelenítő szerveinkre gyakorol a legnagyobb hatást, hiszen ezek az első szervek, amelyekkel a szervezetbe beáramlott folyadék először érintkezik.(vesék, máj, epe)



A pi-víz regenerálja és tisztítja a beteg sejteket.

Elősegíti a szervezetben felhalmozódott, és lerakódott méreganyag (pl.: rákos sejtek méreganyagai, belekbe és a sejtfalakra lerakódott salakanyagok) kiáramlását, tehát méregtelenítő kúrákhoz is javasolt


Kik fogyaszthatják és mennyit:

Mivel a víz steril, baktériummentes, adalék- és mesterségesanyag-mentes, ezért a kisbabáktól a legidősebb korosztálynak fogyasztási korlátok nélkül fogyasztható.
Az orvostudomány által, fogyasztásra javasolt folyadékmennyiség felnőtteknek: 2,5-4 liter

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

D. Lajosné2023. 05. 12.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.