Baby Bruin forrásvíz

Baby Bruin forrásvíz

Raktáron

A tápláló anytej mellett szükséges a folyadékpótlás, legegészségesebb formája a víz. A baby Bruin babvíz természetes forrásból származó víz, A forrásvíz felbontás után 24 órán keresztűl forralás nélkül csecsemők számára is adható.

289 Ft
egységár: 0,19 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997953129924
Márka:Baby Bruin
Kiszerelés:1500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Baby Bruin forrásvíz Részletes leírás

A tápláló anytej mellett szükséges a folyadékpótlás,legegészségesebb formája a víz.A baby Bruin babvíz természetes forrásból származó víz,A forrásvíz felbontás után 24 órán keresztűl forralás nélkül csecsemők számára is adható.Különösen ajánlott bébiételek,teák,tápszerek készítéséhez.

Baby Bruin forrásvíz Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 10. 15.

  Jo az ize, kisbabam konnyen elfogadta, jo az ara!