Peridot ásványvíz 500 ml 500 ml

Peridot ásványvíz 500 ml 500 ml

Nincs raktáron

A Peridot ásványvíz egy mészkőhegység 850 méteres tölcsérének gyűjtőjében képződik, gyűlik össze, az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében lévő védett vízadó rétegből palackozzuk.

Kosárba
EAN kód:5999883316443
Márka:Peridot
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Peridot ásványvíz 500 ml 500 ml Részletes leírás

A Peridot ásványvíz egy mészkőhegység 850 méteres tölcsérének gyűjtőjében képződik, gyűlik össze, az Etyeki-dombság dél-keleti szélén lévő Sas-hegy Természetvédelmi Terület környezetében lévő védett vízadó rétegből palackozzuk. Nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű közepes ásványi anyag tartalmú, 1000 mg/l, igen lágy, lúgos kémhatású ásványvíz, rendkívül tiszta, stabil összetételű. A Peridot vízben lévő ásványi anyagok, anionok – kationok összetétele igen kedvező a mindennapi fogyasztás tekintetében, mivel naponta ürülő ásványi anyagokat tartalmaz. Közvetlenül a kútból kerül palackozásra kémiai beavatkozás nélkül, ahogy a föld mélyéről feltör.
A PERIDOT prémium kategóriás ásványvíz rendkívül finom ízű, színtelen szagtalan, korlátlanul fogyasztható.
A Magyar Tudományos Akadémia vizsgálata alapján a Peridot kút vize a jégkorszaki hidegcsúcs idején, cca. 19800 évvel ezelőtt szivárgott be, amikor az antropogén szennyezés gyakorlatilag 0 volt.
A Peridot ásványvíz lúgos kémhatású, lúgossága 8,8, mmol/dm3.
Az ásványi anyagok a lúgos víz hatására maradéktalanul felszívódnak a testben, ezáltal egészségesebbé teszi a szervezetet, segít a megfelelő sav-bázis egyensúly elérésében, és annak fenntartásában. A lúgos víz egyik legfontosabb hatása az oldó hatás, oldja a lerakódott savakat, és salakanyagokat. Hidratáló hatása miatt könnyebben bejut a víz a sejtekbe. Lúgos közegben nincs baktérium és vírusszaporodás. Tisztítja a májat, ezáltal javítja az emésztési folyamatot. Tisztítja az egész szervezetet, csatornát nyit a káros anyagok eltávolításának, megtisztít a salak és méreganyagoktól. Reflux ellen kiváló, mert gyors hatású balzsamként ápolja a szétmart nyelőcsövet!
A Peridot természetes ásványvíznek a deutérium tartalma 139 ppm.
Ez igen ritka, Európában szinte egyedül álló, nagy jelentőséggel bír, mivel a felszíni vizeinkben magasabb a deutérium tartalom. Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutérium tartalma átlagosan 150-160 ppm. Az alacsony deutérium-tartalom jó hatással van az immunrendszerre, és részt vesz a daganat prevencióban.
A Peridotnak nagyon alacsony a kalcium és a magnézium tartalma.
Ezek az ásványi anyagok szervetlen formái nem tudnak felszívódni, és nehezen ürülnek ki a szervezetből, egy része lerakódik a vesékben és az érfalakon /meszesedés/. Szakemberek azt tanácsolják, hogy időközönként váltogassuk az ásványvizeket. Ennek nem sok értelme van akkor, ha egyik magas szervetlen ásvány anyag tartalmú vízről áttérünk a másik magas ásványi anyag tartalmú vízre. Igaz a szervezetnek szüksége van a kalciumra a csontritkulás megelőzésére, de nem szervetlen formában. Ha ugyanis az ásványvizekben lévő kalciumot hasznosítani tudná a szervezet, akkor nem kellene mást tennünk csak sok ásványvizet inni, napozni (D-vitamin), tornázni és a csontritkulás meg is oldódna. Ez azonban nincs így. Az elmúlt 20 évben folyamatosan növekedett az ásványvízfogyasztás, a csontritkulás mégis népbetegség maradt. A Peridot olyan ásványokat tartalmaz döntő mértékben, amelyeket ha nem használ fel a szervezetünk kiválasztódnak, majd kiürülnek.
Azért is ideális a Peridot természetes ásványvíz összetétele, mert azokat az ásványi anyagokat tartalmazza, amelyeknek különösen fontos szerepük van a szervezetünk emésztési folyamatában. Vérünk nátrium-hidrogén-karbonátot termel ahhoz, hogy az elfogyasztott étel emésztéséhez szükséges savakat semlegesíteni tudja, miután az emésztés befejeződött. Ezt követően a megemésztett étel a vékonybélbe távozik, de az emésztéshez használt savak szétmarnák a beleinket, ha nem történne meg az étel emésztéséhez felhasznált savak semlegesítése. Ezt a nátriumot, és a hidrogén-karbonátot tartalmazza a Peridot, így fogyasztásával a szervezetnek nincs szüksége ezt külön előállítani, nem kell a bázisanyagokat kivonni a szervezetünkből, hanem készen kapja, így energiát takarít meg.
A nátriumnak külön fontos szerepe van még a szervezet hidratálásában. A sejten belül van a kálium, kívül a nátrium, ha valamelyik elem hiányzik, a sejt dehidratált, vagy túltelített lesz. A nátriumot nem szabad összetéveszteni a nátrium-kloriddal, az asztali-sóval! Tehát a nátriumnak szerepe van a hidratálásban, vegyületet alkot a hidrogén-karbonáttal, amit nem használunk fel, kiürül. A nátriumnak három fontos szerepe van: hidratál, vegyületet alkot a hidrogén-karbonáttal, kitakarítja a lerakódásokat és velük együtt ürül ki.
Tehát a Peridot nagyon kevés olyan ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nem ürülnek ki, mint a kalcium, és a magnézium, ezzel szemben 80%-ban tartalmazza a kiürülő/nátrium, és a hidrogén-karbonat/ ásványokat.
A Peridotnak nagyon fontos szerepe, hogy tisztasága mellett az ásványi anyag tartalma is ideális.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.