Teekanne Earl Grey Lemon Fekete Tea

Teekanne Earl Grey Lemon Fekete Tea

Raktáron

A Dilmah teák Srí Lankán termett teából, kézzel szedett, válogatott levelekből készülnek, amelyek a szedés után legkésőbb 15 napon belül aromatartó csomagolásba kerülnek, hogy frissességük ne illanjon el.

661 Ft
egységár: 33,04 Ft / filter
Kosárba
EAN kód:5901086005123
Márka:Teekanne
Kiszerelés:20 filter
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Teekanne Earl Grey Lemon Fekete Tea Részletes leírás

A Dilmah teák Srí Lankán termett teából, kézzel szedett, válogatott levelekből készülnek, amelyek a szedés után legkésőbb 15 napon belül aromatartó csomagolásba kerülnek, hogy frissességük ne illanjon el. Szakemberek egész sora gondoskodik arról, hogy a fekete teák ízesítéséhez azokat a kitűnő minőségű alapanyagokat használják fel, amelyek a legjobban harmonizálnak a finom teával. Így született ez a narancsos-gyömbéres változat. Fekete tea Narancs-Gyömbér ízesítésű 20 filter

Teekanne Earl Grey Lemon Fekete Tea Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.