Naturpolc prémium karácsonyi teakeverék szálas fehér teával 50 g

Naturpolc prémium karácsonyi teakeverék szálas fehér teával 50 g

Nincs raktáron

Teakeverék papírtasakban. Kellemes ünnepi illatot áraszt természetesen már a zacskón keresztül is. A narancshéj és a fahéj átható illata idézi az ünnep melegségét. Aromáktól mentes, természetes prémium Karácsonyi fahéjas narancsos fehértea keverék.

Kosárba
EAN kód:1189274644642
Márka:Naturpolc
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpolc prémium karácsonyi teakeverék szálas fehér teával 50 g Részletes leírás

A fehér tea tartalmazza a legnagyobb mennyiségű antioxidánst és ez a leggazdagabb a B-vitaminban, kalciumban, flavonoidokban és a folsavban.
A fehér teában olyan flavonoidok találhatóak, amelyek enyhítik a feszültséget. Akik álmatlanságban, szorongásban és stresszben szenvednek, a fehér tea kiváló választás lehet. Igyon meg egy csésze teát lefekvés előtt, így az elméje megnyugszik és ellazul, és békésebben alszik majd.

Összetevők: prémium szálas fehér tea, darabolt szárított narancshéj, darabolt fahéj, egész csillagánizs, körömvirág szirom, almatörköly. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.