Teekanne sport mangó narancs ízű gyümölcstea b-vitaminnal 45 g

Nincs raktáron

A TEEKANNE Cool Sensations Sport - Mangó-Narancs + B2-, B6- és B12-vitamin egy ízesített gyümölcs tea: a gyümölcsös íz hideg vízzel bontakozik ki, a tasakok ideális kísérők a szabadidőben! A vitamin erejének köszönhetően a receptúra nagy hozzáadott értéket kínál az aktívan sportolók számára, azonban a hétköznapok forgatagában is felfrissít - akár az irodában, egyetemen vagy útközben.

Kosárba
EAN kód:9001475098227
Márka:Teekanne
Kiszerelés:45 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Teekanne sport mangó narancs ízű gyümölcstea b-vitaminnal 45 g Részletes leírás

A TEEKANNE Cool Sensations Sport - Mangó-Narancs + B2-, B6- és B12-vitamin egy ízesített gyümölcs tea: a gyümölcsös íz hideg vízzel bontakozik ki, a tasakok ideális kísérők a szabadidőben!

A vitamin erejének köszönhetően a receptúra nagy hozzáadott értéket kínál az aktívan sportolók számára, azonban a hétköznapok forgatagában is felfrissít - akár az irodában, egyetemen vagy útközben.



Elkészítési tipp: Öntsön hideg csapvizet a teafilterre, és hagyja ázni 5-8 percig



Összetevők: csipkebogyóalmahibiszkuszvirágcitromsav (E330) [1]mangó aromaédes levél [2]narancs aromamangó granulátumnarancshéjC-vitamin (aszkorbinsav)niacinE-vitaminpantoténsavB6-vitamin (piridoxin)B2-vitaminB1-vitamin (tiamin)folsavbiotinB12-vitamin (kobalamin), savanyúságot szabályozó anyag, stevia levél


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.