BANÁNOS IdealBody® fehérje turmixpor GLUTÉNMENTES 525 g

Raktáron

Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. .

9 654 Ft
egységár: 9 654,04 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998020100464
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BANÁNOS IdealBody® fehérje turmixpor GLUTÉNMENTES 525 g Részletes leírás

Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. Ez azt jelenti, hogy amelyik étkezésre turmixot fogyasztottál, arra az étkezésre már nem kell semmi mást enned. 

A turmix ideális mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

40% egyedi összetételű, három különböző forrásból származó fehérjét – a jobb felszívódás és az izomzat megtartása érdekében.
Természetes szénhidrátokat, rostot és zsírsavat a jó közérzetért – hogy kiegyensúlyozott, fejfájásmentes, lendületes maradj a diéta alatt is.
22 féle vitamint és ásványi anyagot – hogy vitamindús maradjon a táplálkozásod.
A turmixban található minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett.

Helyes adagolás:
Tejjel készítve: 4 mérőkanál (35 g) turmixpor 300 ml 1,5% zsírszázalékos tejben elkeverve.  

1 zsír% alatti növényi tejjel készítve: 5 mérőkanál (kb. 43g) / adag. Ezzel a kieső fehérjetartalmat pótolod, nem viszel be plusz kalóriát.

Egy doboz turmixporból tejjel 15, növényi tejjel 12 adag készíthető.

A mérőkanalat minden doboz tartalmazza.

Összetevők: szójafehérje izolátum, gyümölcscukor, sovány tejpor, növényi zsíradékpor (szójaolaj), mézpor, sűrítőanyag (guar gumi, karboximetilcellulóz, xantán), inulin, maltodextrin, joghurtpor, tejfehérje, gluténmentes zabkorpa, dikálium-foszfát, banán pehely, aroma, savanyúságot szabályzó (citromsav), édesítőszer (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát); magnézium hidroxid, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), aszkorbinsav, vasdifoszfát, emulgeátor (szójalecitin), természetazonos aroma, dl-alfa-tokoferil-acetát, nikotinamid, cinkoxid, kalcium d-pantotenát, mangánszulfát, rézkarbonát, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (riboflavin), B2-vitamin (tiamin-mononitrát), A-vitamin (retinil-acetát), folsav, nátrium-szelenit, nátrium-jodid, biotin, B12-vitamin (ciano-kobalamin), D3-vitamin (kolekalciferol). 

Szóját és laktózt tartalmaz.

Tápérték100 g-ban/ adagban**
Energiaérték 1594 kJ/1151 kJ, 378 kcal/273 kcal
Zsír7,0 g/7,0 g
-Amelyből telített zsírsavak1,1 g/3,7 g
Szénhidrát36 g/27 g
-Amelyből cukrok 30 g/25 g
Rost7,7 g/2,7 g
Fehérje 40 g/24 g
Só 1,9 g/1,0 g
**Adagnagyság átlagosan: 35 g por 300 ml zsírszegény (1,5 %) tejben

IdealBody® fehérje turmixpor: Testtömeg-szabályozás célját szolgáló, a napi étrendet helyettesítő élelmiszer cukorral és édesítőszerrel. Értékes fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, hatékonyságát klinikai tesztek is igazolják. Cukorbetegek csak kezelőorvosuk beleegyezésével fogyasszák.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.