Biotech Mug Cake New Vanília

Biotech Mug Cake New Vanília

Nincs raktáron

Magas fehérjetartalomAlacsony zsírtartalomGyorsan és könnyen elkészíthetőGluténmentesTartósítószermentesEgy ízekkel teli diétát keresel? A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül.

Kosárba
EAN kód:5999076222537
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:7 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Mug Cake New Vanília Részletes leírás

Magas fehérjetartalomAlacsony zsírtartalomGyorsan és könnyen elkészíthetőGluténmentesTartósítószermentes

Egy ízekkel teli diétát keresel? A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül. Ezek a könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak; de tökéletesen beilleszthetőek a diétába. 

Úgy nassolnék valamit! Hányszor; de hányszor ver gyökeret a fejünkbe ez a bűnös gondolat; hol visszafogottan; hol erőteljesebben; amit aztán nem győzünk elhessegetni; hiszen kinek van szüksége a felesleges kalóriákra? A Protein Gusto Mug Cake egy bögrés-mikrós sütemény alap; melyet erősen megreformáltunk. Egy speciális protein komplex hozzáaadásával jelentősen megnöveltük a fehérjetartalmát; lecsökkentettük a szénhidráttartalmát és száműztük belőle a cukrot; hogy nyugodt szívvel ehessük. Elkészítése gyerejáték; nem kell hozzá más; mint a kedvenc bögrénk; benne a sütiporral; amit felöntünk némi zsírszegény vagy növényi tejjel és már mehet is a mikróba. A praktikus egyadagos kiszerelést bárhová magunkkal tudjuk vinni; így akár a munkahelyünkön is el tudjuk készíteni; ha éppen ott törne ránk az édesség utáni vágy. A termék rizslisztet tartalmaz; így gluténérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatják. Ízlés szerint tovább variálhatjuk; gazdagíthatjuk. 

Készítsd a bögrédet és maradj formában a Protein Gusto Mug Cake porral!

1 ADAGBAN (45 g):

179 kcal21 g fehérje17 g szénhidrát3;2 g zsír 

Kiknek ajánljuk a Protein Gusto Mug Cake-et? 

azoknak; akik nem szeretnének lemondani a finom ízekről a fogyókúra alatt semazoknak; akik szeretik a finom; egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern desszerteketa reformkonyha szerelmeseinek; hiszen a magas fehérjetartalmú Protein Gusto Mug Cake por számtalan receptvariáció alapja lehet 

A Protein Gusto Mug Cake az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. 

Íz: vanília

Kiszerelés: 45 g

Felhasználási javaslat: Egy bögrében csomómentesen keverjünk el  45 gramm (1 tasak) port; 60 ml zsírszegény tejjel. Süssük 2-3 percig mikrohullámú sütőben (700 W). Sütés után hagyjuk 20 másodpercig a mikróban; majd borítsuk rá egy tányérra; vagy kanalazzuk ki a bögréből!

Összetevők: rizsliszt; tejsavófehérje koncentrátum; hidrolizált fehérje; csokoládépor (szacharóz; kakaó massza; zsírszegény kakaópor; természetes aroma); soványtejpor; teljes tojáspor; kalcium-kazeinát (tejet tartalmaz); tojásfehérje por; aromák; térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok); sütőpor [térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok; difoszfátok); kukoricakeményítő]; sűrítőanyag (xantángumi); édesítőszer (szukralóz). Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás hátoldalán; a fehér mezőben (LOT/EXP).

Tárolás: Tárolja hűvös; száraz helyen.

Biotech Mug Cake New Vanília Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.