Naturize ultra silk 2.0 barna rizs fehérje 86% sós karamell 620 g

Naturize ultra silk 2.0 barna rizs fehérje 86% sós karamell 620 g

Raktáron

SÓS KARAMELL ÍZŰ NATURIZE ULTRA SILK 2. 0 BARNARIZS-FEHÉRJEPOR (86% FEHÉRJE) - (1 DOBOZ) ÚJ NATURIZE® ULTRA SILK 2. 0 barnarizs-fehérjepor izolátum – SÓS KARAMELL ízben (86% fehérje), 620g/doboz, 26 adag/doboz A már jól ismert Naturize® Ultra Silk barnarizs-fehérjepor a rizsfehérjék új generációja már SÓS KARAMELL ÍZBEN is kapható, CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL! Kiemelkedő fehérjetartalom, selymes ízérzet, a rizsfehérjékre jellemző, homokszerű érzet nélkül.

11 471 Ft
egységár: 18,5 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886909277
Márka:Naturize
Kiszerelés:620 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturize ultra silk 2.0 barna rizs fehérje 86% sós karamell 620 g Részletes leírás

SÓS KARAMELL ÍZŰ NATURIZE ULTRA SILK 2.0 BARNARIZS-FEHÉRJEPOR (86% FEHÉRJE) - (1 DOBOZ)
ÚJ NATURIZE® ULTRA SILK 2.0 barnarizs-fehérjepor izolátum – SÓS KARAMELL ízben (86% fehérje), 620g/doboz, 26 adag/doboz

A már jól ismert Naturize® Ultra Silk barnarizs-fehérjepor a rizsfehérjék új generációja már SÓS KARAMELL ÍZBEN is kapható, CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL! Kiemelkedő fehérjetartalom, selymes ízérzet, a rizsfehérjékre jellemző, homokszerű érzet nélkül. A teljes értékű, természetes, kiemelkedő fehérjetartalmú és allergén mentes!

Kizárólag teljes, csíráztatott barna rizsszemek felhasználásával készül, természetes, vegyszermentes eljárással. Előállítása során a teljes rizsszemet előbb csíráztatják, majd annak mindhárom részét felhasználják, így teljesértékű, mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazó, fehérjepor keletkezik.

A sós karamell ízesítésű Naturize® is kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, Ultra Slik barnarizs-fehérjeport, természetes karamell aromát, egy kevés Stevia levél kivonatot és rózsaszín Himalája sót. Gluténmentes, tejet, laktózt, szóját, aszpartamot, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

Összetevők: Ultra Silk barnarizs-fehérjepor, természetes karamell aroma, Stevia, Himalája só

Kinek ajánlott?

A Naturize® semmilyen vegyszert, adalékot, tartósítószert nem tartalmaz, gyakorlatilag bárki által fogyasztható. Különösen ajánlott az alábbi esetekben:

Egészségtudatos sportolók extra fehérjeigényének fedezésére: pl. futás, fitnesz, CrossFit és súlyzós edzésekhez
Vegetáriánusok, vegánok számára az alapvető fehérjeszükséglet kiegészítésére
Diéták, fogyókúrák során az izomvesztés csökkentésére
Tejérzékenyek, tejallergiában szenvedők, tojást, szóját kerülő emberek számára
Édes ételek fehérjetartalmának növelésére, az édesség iránti vágy csökkentésére
Felhasználási javaslat és adagolás: keverj egy adagot (24g/2 púpozott evőkanál) vízbe, rizstejbe vagy bármely kedvenc italodba. Gyorsan és csomómentesen keveredik hideg és meleg folyadékokban egyaránt, palacsintához, süteményekhez is adható. A nap bármely szakában fogyasztható, reggeli, vacsora során, illetve edzések előtt és után. Javasolt napi adagja 14-60 g, testsúlytól és életmódtól függően.

Átlagos tápérték adatok 100g/1 adag (24g) termékben: Energia: 363 kcal (1517 kJ)/ 87 kcal (364 kJ), Zsír: 0,9g/0,2g, amelyből telített zsírsavak 0g/0g, Szénhidrát: 2,9g/0,7g, amelyből cukrok 1,7g/0,4g, Fehérje 86g/21g, Só 2,8g/0,7g.
620g/doboz, 26 adag/doboz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.