Nutriqa bio maca-carob vegán protein mix 500 g

Raktáron

Ez a növényi alapú 60%-os protein shake por csak természetes, bio összetevőket tartalmaz, hozzáadott cukrot/édesítőszer nélkül. Erőteljes szuperélelmiszerekkel (zselatinizált Maca, Karob, kakaó és Ceyloni fahéj) kiegészítve ez a csokis ízvilágú izomépítő porkeverék pozitív egészségügyi előnyökkel is járhat.

5 996 Ft
egységár: 11,99 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861646418
Márka:Nutriqa
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nutriqa bio maca-carob vegán protein mix 500 g Részletes leírás

Ez a növényi alapú 60%-os protein shake por csak természetes, bio összetevőket tartalmaz, hozzáadott cukrot/édesítőszer nélkül. Erőteljes szuperélelmiszerekkel (zselatinizált Maca, Karob, kakaó és Ceyloni fahéj) kiegészítve ez a csokis ízvilágú izomépítő porkeverék pozitív egészségügyi előnyökkel is járhat. A Maca köztudottan energiát, állóképességet biztosít és támogatja a hormonális egészséget. A Karob segíthet fenntartani az egészséges testsúlyt, csökkenteni a koleszterinszintet és támogatni az emésztőrendszert. A Kakaó az energiafelhasználás szabályozásért, az étvágy csökkentéséért, valamint a zsíroxidáció és a teltségérzet fokozásáért felel. A fahéj csökkentheti a vércukorszintet, így erős antidiabetikus hatása lehet. Ez a vegán fehérje porkeverék tökéletesen kombinálható növényi tejjel vagy vízzel. Összetevők: borsófehérje és rizsfehérje por* (67%), datolyapor*, Karob por* (10%), zselatinizált Maca por*, kakaópor*, Ceyloni fahéjpor* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.