Garden - Alma-Eper Ital 100% 500ml

Nincs raktáron

GARDEN - Alma-eper ital 100% 500MLVitaminokkal teli üdítőital után vágyakozik? Egy finom ízű frissítőt keres? Kóstolja meg a Garden különleges almás - epres gyümölcslevét! A Garden törődik az egészséges életmód kialakításával és fenntartásával, épp ezért törekszünk arra, hogy minden italunk organikus összetevőkkel legyen ellátva, melyek ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak.

Kosárba
EAN kód:5999882397344
Márka:Garden
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden - Alma-Eper Ital 100% 500ml Részletes leírás

GARDEN - Alma-eper ital 100% 500ML

Vitaminokkal teli üdítőital után vágyakozik? Egy finom ízű frissítőt keres? Kóstolja meg a Garden különleges almás - epres gyümölcslevét!

A Garden törődik az egészséges életmód kialakításával és fenntartásával, épp ezért törekszünk arra, hogy minden italunk organikus összetevőkkel legyen ellátva, melyek ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak.

A gyártás során mindig figyelemmel követjük a termék útját, mely ellenőrzések sorozatán esik át, hogy minden egyes palackba ugyanolyan jó minőségű üdítő kerülhessen.

Igyon egy olyan gyümölcslevet, mely nem az adalékanyagoknak köszönheti az ízét, színét és illatát, ugyanis minden mesterséges anyagtól mentesen készült! Nekünk legfontosabb, hogy az italaink egészségesek maradjanak, a szervezetre roncsoló hatással bíró összetevőktől megkíméljük a fogyasztóinkat.

A Garden almával és eperrel készült itala tartalmaz minden olyan értékes tápanyagot, amely benne van ezekben a gyümölcsökben is, hiszen valódi gyümölcsöket tartalmaz minden cseppje. Nem hiszi? Kóstoljon bele, garantálni tudjuk, hogy olyan érzése lesz, mintha a frissen szedett gyümölcsöket falatozná!

Válassza a Garden almás - epres gyümölcslevét, ha:

Egy valódi gyümölcsökkel készült üdítőt inna.Mesterséges adakanyagok nélküli nedűt kortyolna.Szereti az almának és az epernek a csodálatos mixét.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia173 kJ / 41 kcalZsír< 0,05 g- amelyből telített zsírsavak< 0,05 gSzénhidrát9,7 g- amelyből cukor9,7 gFehérje0,2 gSó< 0,002 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.