Garden Alma-Sárgabarack Ital 100% 500 ml

Nincs raktáron

GARDEN alma-sárgabarack ital 100% 500 mlSárgabarackos - almás finomságra vágyik? Jól jönne egy frissítő üdítőital? Értékes tápanyagokkal töltené fel a szervezetét? A Garden elhozott egy isteni üdítőt, mely az alma és a sárgabarack imádnivaló keverékét ajándékozza Önnek.

Kosárba
EAN kód:5999882397313
Márka:Garden
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden Alma-Sárgabarack Ital 100% 500 ml Részletes leírás

GARDEN alma-sárgabarack ital 100% 500 ml

Sárgabarackos - almás finomságra vágyik? Jól jönne egy frissítő üdítőital? Értékes tápanyagokkal töltené fel a szervezetét?

A Garden elhozott egy isteni üdítőt, mely az alma és a sárgabarack imádnivaló keverékét ajándékozza Önnek. Organikus összetevői ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származnak, valódi gyümölcsök képében járulnak hozzá az egészségéhez.

Szeretne egy teljes mértékben egészséges üdítőitalt? A Garden gyümölcsleve nem tartalmaz olyan mesterséges adalékokat, mint például a tartósítószerek, ízfokozók vagy színezékek. Minden cseppje egészséges, hozzáadott cukrok nélkül készült, hogy nem csak az egészségére, de az alakjára is figyelhessünk évszaktól függetlenül.

Igyon egy pohár gyümölcslevet, élvezze, ahogy az alma és a sárgabarack íze összecsap a szájában!

A gyártás során figyeltünk arra, hogy ugyanolyan kiváló minőséggel szolgálhassunk, amit már megszokott, így rendszeres odafigyeléssel, ellenőrzések mellett alkottuk meg ebben a kis palackban ezt a rengeteg féle ízt és érzést.

Olyan csodálatos anyagokat tartalmaz, mint a karotin, a vitaminok, a rostok és egyéb nyomelemek, tápanyagok.

Válassza a Garden almás - sárgabarackos üdítőitalát, ha:

Könnyed frissességre vágyik.Szeretne egy ínycsiklandóan finom almás és sárgabarackos italt.Fontos az egészséges életmód és az összetevők minősége.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia178 kJ / 42 kcalZsír< 0,05 g- amelyből telített zsírsavak< 0,05 gSzénhidrát9,7 g- amelyből cukor9,7 gFehérje0,3 gSó< 0,001 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.