Grante bio 100 %-os gránátalmalé 750 ml

Nincs raktáron

A Grante 100%-os BIO direkt préselt gránátalmalé minden fontos összetevőjét megőrzi ennek a fenséges gyümölcsnek. Ezeknek a leveknek az alapanyaga a kiváló gránátalmáiról híres Geokchay körzetben terem (Azerbajdzsán).

Kosárba
EAN kód:4760041300854
Márka:Grante
Kiszerelés:750 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grante bio 100 %-os gránátalmalé 750 ml Részletes leírás

A Grante 100%-os BIO direkt préselt gránátalmalé minden fontos összetevőjét megőrzi ennek a fenséges gyümölcsnek. Ezeknek a leveknek az alapanyaga a kiváló gránátalmáiról híres Geokchay körzetben terem (Azerbajdzsán). Az ebben a körzetben folyó környezettudatos ökogazdálkodás lehetővé teszi,hogy az itt termett gránátalma a legmagasabb arányban tartalmazza az érés és a növekedés során benne kialakuló különleges összetevőit (vitaminok,ásványi anyagok,mikroelemek), ezáltal a Geokchay régió lett a világ egyik legjobb gránátalma termő vidéke. A minimális kalóriatartalom mellett maximálisan magába foglalja a gyümölcs ízét és kedvező tulajdonságait. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni a vérszegénységet, gyulladáscsökkentő hatású. Kedvező hatással bír az érrendszerre és a vérnyomásra. Gazdag antioxidánsokban, C-vitaminban, ?6 és ?12 vitaminokban. Biokontroll Hungária Kft. által minősített termék. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízfokozót, aromát, színezéket, GMO-mentes, natúr termék. Kíméletes hőkezeléssel tartósítva. Halal és kóser minősítéssel is rendelkezik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.