Grante gránátalmalé szűretlen 750 ml

Nincs raktáron

A 100%-os szűretlen gránátalma juice természetességével méltán tekinthető a „korona ékkövének” gyümölcsleveink között. A közvetlen préseléses technikánk lehetővé teszi, hogy további szűrés nélkül, minimalizálva a pasztörizálást a lehető legmagasabb vitamin és ásványi anyag tartalmú egészséges gyümölcslevet állítsunk elő.

Kosárba
EAN kód:4760041300212
Márka:Grante
Kiszerelés:750 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grante gránátalmalé szűretlen 750 ml Részletes leírás

A 100%-os szűretlen gránátalma juice természetességével méltán tekinthető a „korona ékkövének” gyümölcsleveink között.

A közvetlen préseléses technikánk lehetővé teszi, hogy további szűrés nélkül, minimalizálva a pasztörizálást a lehető legmagasabb vitamin és ásványi anyag tartalmú egészséges gyümölcslevet állítsunk elő. Az igazi NFC (nem koncentrátumból készült) gránátalmalevek megtartják a gyümölcs jellegzetes karakterét, természetes savanykás ízét. A gyümölcslé antioxidánsokban rendkívül gazdag és bőven tartalmaz C, B6 és B12 vitamint. A „Grante-natúr szűretlen gránátalmalé” napi fogyasztása hozzájárul testünk szépségének és egészségének megőrzéséhez.

Összetevők: 100% természetes szűretlen gránátalmalé

Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 272 kj/64 kcal

Zsír: 0g

-amelyből telített zsírsavak: 0g

Szénhidrát: 13g

-ebből gyümölcsből származó cukor 11g

só:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.