Lamore alma-homoktövis gyümölcslé 3000 ml

Nincs raktáron

Alma-homoktövis gyümölcsital. Összetevők: préselt almalé 85%, bio homoktövis velő 15%. Gyümölcstartalom 100%, Magyar alma gyümölcsléből és kizárólag minőségi bio homoktövisbogyó húsból nyert natúr homoktövis velő és értékes homoktövis húsolaj egyben, mag és héj nélkül.

Kosárba
EAN kód:5999887768408
Márka:Lamore
Kiszerelés:3000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lamore alma-homoktövis gyümölcslé 3000 ml Részletes leírás

Alma-homoktövis gyümölcsital.



Összetevők: préselt almalé 85%, bio homoktövis velő 15%.Gyümölcstartalom 100%,



Magyar alma gyümölcsléből és kizárólag minőségi bio homoktövisbogyó húsból nyert natúr homoktövis velő és értékes homoktövis húsolaj egyben, mag és héj nélkül. Hozzáadott vizet nem tartalmaz. Fogyasztás előtt hígítást igényel.



A homoktövis velő savanykás, enyhén kesernyés ízvilága nem mindenki számára elsőre megnyerő, ezért, hogy kellemesebbé tegyük fogyasztását különböző gyümölcslevekkel háziasítottuk. Az így kapott alma-homoktövis gyümölcslé egy kellemes ízkarakterisztikájú kombinációt alkotva, már azok számára is fogyasztható, akik idegenkedtek a natúr homoktövis velő savanykás jellegétől.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.