Optima Acai bogyó gyümölcslé

Nincs raktáron

Acai bogyó gyümölcslé OXY 3™-alAz acai bogyók a brazíliai esőerdőkben őshonos pálmafa bogyótermései. Az amazóniai bennszülöttek már évszázadok óta fogyasztják. Ma egyike a jól ismert „szupergyümölcsöknek”.

Kosárba
EAN kód:5029354008062
Márka:Optima
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Optima Acai bogyó gyümölcslé Részletes leírás

Acai bogyó gyümölcslé OXY 3™-al

Az acai bogyók a brazíliai esőerdőkben őshonos pálmafa bogyótermései. Az amazóniai bennszülöttek már évszázadok óta fogyasztják. Ma egyike a jól ismert „szupergyümölcsöknek”.

Az OXY 3™ természetes kombinációja a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak.

A likopin a paradicsomban is természetesen jelen lévő karotinoid. Jellegzetes vörös színe van.
A rezveratrol a növényekben termelődő természetes anyag. A növény sérülése vagy gombás fertőzése esetén termelődik, része a védelmi reakciónak.

Felhasználási javaslat:

Immunerősítő.
A acai gyümölcslé közvetlenül az üvegből kiöntve is fogyasztható (20 ml/nap), de hígítható vízzel vagy más italokkal is.

Összetevők:
acai, OXY 3™ 10% (OXY 3™ egy Optima által szabadalmaztatott keveréke a vörös szőlőnek, likopinnek és a rezveratrolnak), fruktóz, citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószer: kálium-szorbát

Mint minden természetes gyümölcslének a acainak is íze és színe tételenként eltérhet, de ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Használat:

Fogyasztás előtt az üveg tartalmát jól rázza fel. Felbontás után hűvös sötét helyen + 4 °C hőmérsékleten (hűtőszekrényben) tárolandó.
Felbontás után 1 hónapig fogyasztható.

Optima Acai bogyó gyümölcslé Terméktulajdonságok

Kulcsszó:optima,acai,antioxidáns,superfood,oxy 3

Optima Acai bogyó gyümölcslé Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

hajdu eryca2015. 03. 23.

  drágának találom