SPECCHIASOL Melagrana gránátalma ital

Raktáron

Adagolás: 1 x 20 ml (adagolókupak van a tetején) naponta vízben oldva, vagy tisztán. A gránátalma tipikusan mediterrán növény, leginkább vadon terem, de kedvelik kertekben is dísznövényként. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben.

4 508 Ft
egységár: 9,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8002738922052
Márka:Melagrana
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

SPECCHIASOL Melagrana gránátalma ital Részletes leírás

Adagolás: 1 x 20 ml (adagolókupak van a tetején) naponta vízben oldva, vagy tisztán.

A gránátalma tipikusan mediterrán növény, leginkább vadon terem, de kedvelik kertekben is dísznövényként. Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.
A gránátalma cserjés növény, mely 2-4 méter magas bokrokon terem. Levelei lándzsa alakúak, közepes méretűek, fényes, zöld színűek. Nagy virágai, melyek az ágak végén egyedül vagy csokrokba tömörülve nőnek, piros színűek.
Gyümölcse nagyon jellegzetes és kellemes zamatú. Belseje rengeteg magot tartalmaz, melyek mikor megérnek, csodálatos rubinpiros színben pompáznak, és hihetetlenül nedvdúsak.
A gránátalma szépségéről és tápértékéről már a Bibliában is szóltak. Az ókorban a termékenység,a bőség és a szerelem szimbólumának is tartották, a monda szerint az első növényt Ciprus szigetén maga Aphrodité ültette. A termékenységet és a bőséget a sok mag jelképezi, a szerelmet az égőpiros virágszín.
Magyarországon a törökök tették népszerűvé a gyümölcsöt, ami hamarosan a szeretet jelképévé vált.
A Specchiasol gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával,fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.A Specchiasol Olaszországban piacvezető szerepet tölt be készítményeivel,hiszen minden egyes új termék "piacra dobása" előtt az előírt normákat túllépve folynak a kutatások, és mint ilyenek a tudományos szakma felé is újabb következtetéseket, megállapításokat dokumentálnak.
Kutatásaik segítik feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP(Good Manufacturing Practice)rendszert.A GMP jó gyártási gyakorlat alkalmazása, a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el leginkább. A GMP két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés, melyek egymást kiegészítik, és egymásra hatással vannak.
A cég által végzett legújabb tudományos munka eredménye a rubinpiros színű gránátalma ital. A gyártó felhívja a figyelmet arra,hogy mivel a Specchiasol gránátalmalé természetes termék, íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmény természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Leginkább a gyümölcs belsejében található számtalan mag kifacsarásából nyert levet használják fel, a benne lévő értékes fenolanyag tartalma miatt.Azt javasolják,hogy 20 milliliter (egy adagolókupaknyi) gránátalma italt fogyasszunk naponta , tisztán vagy vízzel higítva.
A Specchiasol jótékony és gyógyító hatású italban egyesítette a gránátalmában található antioxidánsokat (flavonoidok, polifenolok). Igazolták,hogy a gyümölcsök között a gránátalma rendelkezik a legerősebb antioxidáns és egyben kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is, amelyek egy sor betegség megelőzésében jelenthetnek segítséget.A gránátalmalé természetes védelem a hideg évszakok leselkedő veszélyei ellen,cukor és színezőanyag hozzáadása nélkül, a természet minden erejével.
Egy mediterrán koncentrátum, ami a sejtek üzemanyaga, amely egyedülálló antioxidáns tartalmának köszönhető. A sejtvédő tulajdonsága immunvédőként kamatozik az emberi testben, és energiával, fiatalsággal tölti(tankolja)fel azt. A gránátalmában található flavonoidok, polifenolok és fitoösztrogének az öregedés kitűnő ellenszerei, és segítik zökkenőmentessé tenni a változó kort, védik az idegrendszert.
Egyetlen gránátalma - és a benne lévő rostok százai - a napi C-vitamin szükséglet 40%-át fedezi. Légúti megbetegedéseknél kiváló természetes C-vitamin forrás. A rubinvörös színű ital a túláradó élet kifejezője nagyszerű ízzel. A gránátalmalé sikere abban rejlik, hogy hozzáadás nélkül, természetes módon tartalmaz antioxidánsokat (polifenolokat, flavonoidokat),vitaminokat, ásványi anyagokat.
A gránátalma koncentrátum az ellagsavnak nevezett természetes anyag leggazdagabb forrása, mely a kutatások szerint gátolja a rákos sejtek kialakulását.Egy koncentrátum, melynek minden kortya segít az egészséges jóllét megőrzésében, hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához, és ellensúlyozza a szabadgyököket, amelyek gyakran felelősek a korai öregedésért.
A gránátalma klinikai vizsgálatok által megerősített tulajdonságai: a gyümölcs fenolanyagokban gazdag, különösen ellagénsavban - nagyrészt ezeknek az anyagoknak köszönhető jótékony hatása. A gránátalmalé bizonyítottan a zöld teához hasonló és a vörösbornál is magasabb antioxidáns hatással bír.Értékes ellagénsav és fenolanyagtartalma miatt a gránátalmalé segít az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, támogatja a kiegyensúlyozottság érzésének stabilizálását és csökkenti a sejtöregedést. Embereken végzett legújabb kutatások alátámasztották, hogy a gránátalmalé képes csökkenteni az oxidatív stresszt.Elsőrendű antioxidáns, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el az immunerősítésben, a szívbetegségek kezelésében, a menopausában, a rák megelőzésében és gyógyításában. Téli időszakban a légúti megbetegedések, influenza kezelésére a leghatékonyabb természetes immunerősítő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Icus2017. 03. 13.

  3 éve iszom a gránátalma italt,és nem voltam mégcsak náthás sem! Szelénnel dúsított,ami köztudott,hogy szüks. a szervezetnek!Jó íze,vörös színe még pozitívabb hatása van.Örülök,hogy rátaláltam erre az italra!

Anonim Felhasználó2017. 02. 25.

  Minden reggel éh gyomorra isszuk, eddig jó a hatása, kevesebb megfázás

sepy652017. 02. 03.

  Mi a Párommal minden reggel feles helyett isszuk :))) Kevesebbet vagyunk betegek a téli hónapokban!(influenzát nem kapjuk el,pedig mind a ketten a kereskedelemben dolgozunk)

Bajzát Gréta2016. 04. 15.

  Finom,felfrissülést okoz,feltölt energiával,s nem utolsósorban a bőrömnek is jót tesz!:-)

G. Marianna2015. 06. 06.

  Ízletes, cukormentes, igazolom a termék leírásban szerepelteket.