Természet Áldása bio vörösáfonya gyümölcslé 1000 ml

Raktáron

A Természet Áldása bio vörösáfonya gyümölcslé tartósítószer, -és színezékmentes. Csak természetesen előforduló cukrokat tartalmaz. Nem koncentrátumból készült, 100% gyümölcstartalommal. .

4 511 Ft
egységár: 4,51 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999563814184
Márka:Természet Áldása
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Természet Áldása bio vörösáfonya gyümölcslé 1000 ml Részletes leírás

A Természet Áldása bio vörösáfonya gyümölcslé tartósítószer,-és színezékmentes. Csak természetesen előforduló cukrokat tartalmaz. Nem koncentrátumból készült, 100% gyümölcstartalommal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.