Biotech MSM + Vitamin C italpor

Biotech MSM + Vitamin C italpor

Nincs raktáron

MSM ÉS C-VITAMIN TARTALMÚ, CITROMÍZŰ INSTANT ITALPOR. 1 ADAGBAN: - 1500 mg C-vitamin - 350 mg MSM Az MSM+Vitamin C természetes citromaromát, C-vitamint és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő instant italpor.

Kosárba
EAN kód:5999076227013
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:150 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech MSM + Vitamin C italpor Részletes leírás

MSM ÉS C-VITAMIN TARTALMÚ, CITROMÍZŰ INSTANT ITALPOR.

1 ADAGBAN:
- 1500 mg C-vitamin
- 350 mg MSM

Az MSM+Vitamin C természetes citromaromát, C-vitamint és MSM-et tartalmazó étrend-kiegészítő instant italpor. A C-vitamin elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez.

Ízek: citrom

Felhasználási javaslat: Az italport hideg vízben (2 dl) feloldva fogyasszuk! Felnőttek számára ajánlott fogyasztási mennyiség napi 2 g, mely kb. egy csapott kávéskanálnak/vízszintesen csapott adagolókanálnak felel meg, az adagolókanál nagyobbik, 2,5 ml-es jelzésű végével mérve.

Kiszerelés: por, 150 g (75 adag)

Figyelmeztetés: Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a flakon alján.

Tárolás: gyermekektől elzárva, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó. A termék kupakját használat után tökéletesen zárja vissza!
Származási hely: Európai Unió

Biotech MSM + Vitamin C italpor Összetevők

L-aszkorbinsav; metil-szulfonil-metán (MSM); szőlőcukor (dextróz); természetes citrom aroma; édesítőszer (szukralóz).

Biotech MSM + Vitamin C italpor Tudnivalók

​Tápanyagok/ hatóanyagok a napi adagban1 ada

Biotech MSM + Vitamin C italpor Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 30.

  Még nincs tapasztalatom,csak egy hete szedem!

Virag2019. 06. 28.

  Szuper termek, amióta használom a vállam már egyáltalán nem fáj.

Anonim Felhasználó2019. 03. 01.

  Jó és finom az íze,jó ár.

Anonim Felhasználó2019. 02. 14.

  Kellemes citromos íz.

  Az előző szériához képest ugyanaz a mennyiség 3x akkora dobozban, ía doboz egyharmadáig van töltve, felesleges a nagy csomagolás. Az adagolókanál az előző szériához képest nagyobb , nem tudom eldönteni, hogy az volt a megfelelő adag vagy ez..???

Anonim Felhasználó2018. 06. 14.

  Könnyen oldódik, jó az íze, ár/érték arányban kiváló!

  Nincs ilyen.

Anonim Felhasználó2017. 12. 15.

  Nagyon finom, és kedvező az ára.

Anonim Felhasználó2017. 07. 06.

  ár/érték arányban a legkedvezőbb

Vassné Ági2017. 06. 10.

  Nekem csökkent a derékfájdalmam amióta iszom!

Még több mutatása