Mildrink zab italpor 400 g

Mildrink zab italpor 400 g

Raktáron

A MILDRINK instant zab italpor összetételének köszönhetően alkalmas gluténmentes diétát folytatók és laktózallergiások számára is. 400 g porból akár 4 l italt is készíthet, ezzel csökkentve a hulladékképződést, így a MILDRINK Zab italport környezetbarát terméknek tekinthetjük.

1 840 Ft
egységár: 4,6 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999548865767
Márka:Mildrink
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mildrink zab italpor 400 g Részletes leírás

A MILDRINK instant zab italpor összetételének köszönhetően alkalmas gluténmentes diétát folytatók és laktózallergiások számára is. 400 g porból akár 4 l italt is készíthet, ezzel csökkentve a hulladékképződést, így a MILDRINK Zab italport környezetbarát terméknek tekinthetjük. Felhasználás: Termékünkkel kiválthatja étrendjében az állati eredetű tejet. Használható reggeli italok elkészítéséhez, gabonapelyhek, müzlikeverékek fogyasztásához, de szélesközűen alkalmazható a sütés-főzés minden területén (pl.: kásák, sütemények, levesek, főzelékek, krémek és pudingok készítésénél). Elkészítése: Keverjen legalább 10g (1 evőkanál vagy 3 kávéskanál) italport 100ml meleg vagy langyos vízhez (hideg ital készítésénél használjon turmixgépet). Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát. Tárolás: Maximum 25 °C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását. Összetevők: glükózszirup, kókuszzsír, dextróz, maltodextrin, gluténmentes zabliszt 15%, stabilizátor: kálium-foszfát (E340), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei (E471), színezék: karotin, csomósodást gátló: szilícium-dioxid.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.