Ovomaltine Maláta Instant italpor

Ovomaltine Maláta Instant italpor

Raktáron

Természetes összetevők egy egyedülálló receptben: vitaminok és ásványi anyagok, természetes szénhidrát, magas tápértékű fehérje, alacsony zsírtartalom. Reggeli ital, hideg vagy meleg tejjel fogyasszuk! 100% egészséges energia egész napra minden korosztálynak, de különösen gyerekeknek! Természetes összetevők egy egyedülálló receptben: vitaminok és ásványi anyagok, természetes szénhidrát, magas tápértékű fehérje, alacsony zsírtartalom.

2 483 Ft
egységár: 6,21 Ft / g
Kosárba
EAN kód:7612100054963
Márka:Ovomaltine
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ovomaltine Maláta Instant italpor Részletes leírás

Természetes összetevők egy egyedülálló receptben: vitaminok és ásványi anyagok, természetes szénhidrát, magas tápértékű fehérje, alacsony zsírtartalom.

Reggeli ital, hideg vagy meleg tejjel fogyasszuk!
100% egészséges energia egész napra minden korosztálynak, de különösen gyerekeknek!
Természetes összetevők egy egyedülálló receptben: vitaminok és ásványi anyagok, természetes szénhidrát, magas tápértékű fehérje, alacsony zsírtartalom. Malátakivonat: jó minőségű, könnyen emészthető, gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz és egyben fehérje-, vitamin és ásványi anyag forrásként szolgál.
Tej: kalciumot, magnéziumot és tejfehérjét tartalmaz
Kakaó: biztosítja a kellemes ízt, zsírszegény.
Vitaminok és ásványi anyagok: biztosítják a napi vitamin és ásványi anyag szükséglet nagy részét. Kizárólag finomítatlan nyersanyagot tartalmaz. Jó tudni: a malátacukor a jóllakottság érzésével tölti el az embert, ezért egy malátacukorban gazdag ital- mint az Ovomaltin fogyasztása után jóval később leszünk éhesek.

Ovomaltine Maláta Instant italpor Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 10. 20.

  Isteni finom, és nem túl édes.

Anonim Felhasználó2017. 11. 17.

  Már régen is ismertem az Ovomaltint, igaz, nem itthon, hanem Bécsbőlvettük, a gyerekeim ezen nőttek fel.most az unokáim következnek. Mindenkinek ajánlom !

Anonim Felhasználó2017. 08. 03.

  hideg tejben is azonnal oldódik,nagyon finom.

Anonim Felhasználó2015. 03. 23.

  jó áron, finom

  a neve megtévesztő, ez inkább kakaó, mint maláta ital