Szafi free forrócsoki ízű italpor 250 g

Szafi free forrócsoki ízű italpor 250 g

Raktáron

Sűrű, krémes csokoládé ízű forróital készíthető a por segítségével, amely kitűnő növényi fehérjeforrás a nap bármelyik szakaszában. A termék nem tartalmaz tejszármazékot és édesítést, így diéta és ízlés szerint egyénileg ízesíthető.

1 140 Ft
egységár: 4,56 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564153763
Márka:Szafi
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi free forrócsoki ízű italpor 250 g Részletes leírás

Felhasználási javaslat:
Hozzávalók (3 dl-hez): 15 g Szafi Free Forró csoki ízű italpor, 3 dl. növényi tejhelyettesítő (vagy tej), kb. 30 g cukornak megfelelő édesítő
Keverjük ki az összetevőket, majd folyamatos kevergetés mellett forraljuk fel, végül pár másodpercig kavargatva főzzük így is.

Főzés nélküli sima kakaó is készíthető belőle, így az állaga kakaós lesz, nem sűrű forrócsokis. :)
Keverjünk ki egy pohárba 10 g Szafi Free forrócsoki port, adjunk hozzá ízlés szerint édesítőt, majd öntsük fel 3 dl. forró növényi tejjel, vagy vízzel (én vízzel szoktam, mert a kakaóporhoz és az édesítőhöz adok 2 teáskanál kókusztejport).

A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád!

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, zsírszegény kakaópor, tápiókaliszt, 100%-os narancs őrlemény

Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1479 kJ/ 351 kcal
Zsír: 5.9 g, ebből telített zsírsav: 1.6 g
Szénhidrát: 56.8 g, ebből cukor: 1.5 g
Fehérje: 12 g
Só: 0,3 g

 

Szafi free forrócsoki ízű italpor 250 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Krammer Zita2019. 12. 22.

  A gyártóról sok jót olvastam, ajándékba adtam.