Caffé Gioia kávékapszula dolce gusto kávégépekkel kompatibilis 100% classic kivitel 10 db

Caffé Gioia kávékapszula dolce gusto kávégépekkel kompatibilis 100% classic kivitel 10 db

Raktáron

A dél-olaszországi Nápoly hagyományos kávékeveréke, amelyben 50% arabica és 50% robusta kávék sajátos elegye adja a az ízek, és a testesség kiegyensúlyozottságát. A kávékeverék 2020-ban nyerte el a Nemzetközi Íztudományi Intézet által adományozott Superior Taste Award díjat, ami garanciát jelent az általa kínált minőségre.

1 575 Ft
egységár: 157,48 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8007387003343
Márka:Caffé Gioia
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caffé Gioia kávékapszula dolce gusto kávégépekkel kompatibilis 100% classic kivitel 10 db Részletes leírás

A dél-olaszországi Nápoly hagyományos kávékeveréke, amelyben 50% arabica és 50% robusta kávék sajátos elegye adja a az ízek, és a testesség kiegyensúlyozottságát. A kávékeverék 2020-ban nyerte el a Nemzetközi Íztudományi Intézet által adományozott Superior Taste Award díjat, ami garanciát jelent az általa kínált minőségre. A termék tíz darabos kiszerelésben kapható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.