Alpro szójaital banános 250 ml

Alpro szójaital banános 250 ml

Raktáron

100%-ban növényi alapú laktózmentes banán ízű szójaital. .

544 Ft
egységár: 544,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5411188082644
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alpro szójaital banános 250 ml Részletes leírás

A szójaital különlegessége, a gazdag trópusi íz mellett tartalmaz még vitaminokat (D-, B2- és B12-vitamin), kalciumot és kiváló minőségű szójafehérjét. Nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert.

Összetevők: Szója összetevő (ivóvíz, hántolt szójabab (7,8%)), Cukor, Maltodextrin, Banánlé sűrítményből (1,2%), Aroma, Kalcium-karbonát, Stabilizátorok (szentjánoskenyérliszt, gellángumi), Tengeri só, Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfátok), Természetes aroma, Vitaminok (B2, B12, D2)

Allergén: szója


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.