Haas pezsgőtabletta premium c-vitamin 1000mg 20 db

Haas pezsgőtabletta premium c-vitamin 1000mg 20 db

Nincs raktáron

A megemelt mennyiségű C-vitamint tartalmazó, cukormentes pezsgőtabletta napi fogyasztása ajánlott aktívan sportolók számára, különösen téli időszakban. .

Kosárba
EAN kód:5999038502578
Márka:Haas
Kiszerelés:20 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Haas pezsgőtabletta premium c-vitamin 1000mg 20 db Részletes leírás

A C-vitamin egészségünk megőrzésének fontos szereplője, ezért rendszeres bevitele, pótlása javasolt. Hozzájárul az immunrendszer hatékony működéséhez, támogatja a szervezet ellenálló-képességét a fertőző betegségekkel szemben, különösen olyan időszakok előtt, amikor gyakori a megfázás és az influenza. Egy darab pezsgőtabletta 2 dl hideg vízben történő feloldásával 1000mg C-vitamint tartalmazó citromízű ital készíthető. Adagolási javaslat: Maximum 1db pezsgőtabletta naponta.

Összetevők: étkezési sav (citromsav), L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), cukormentes hordozó (szorbit), hordozó (polietilénglikol), természetes aroma (citrom), édesítőszerek (nátrium-szacharinát, aceszulfám-K), természetes színezék (nátrium riboflavin-5'-foszfát)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.