Fertőd Drink Feketeribizli szörp

Fertőd Drink Feketeribizli szörp

Raktáron

​A feketeribizli talán a legjellegzetesebb „fertődi növény”, hiszen a Magyarországon termesztett feketeribizli szaporítóanyagok nagyrésze Fertődről származik. A feketeribizli szörp a család kedvence, mert jelen van benne az „ösök” kutatós múltja, támogatása.

2 692 Ft
egységár: 3,85 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999538260633
Márka:Fertőd Drink
Kiszerelés:700 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fertőd Drink Feketeribizli szörp Részletes leírás

A feketeribizli talán a legjellegzetesebb „fertődi növény”, hiszen a Magyarországon termesztett  feketeribizli szaporítóanyagok nagyrésze Fertődről származik. 

A feketeribizli szörp a család kedvence, mert jelen van benne az „ösök” kutatós múltja, támogatása. A gyümölcs karakteresen fanyar aromája, kimagaslóan magas vitamin és ásványi-anyagtartalma, gyönyörű, tükrösen csillogó mélybordó színe igazi kuriózum a palettán. Eredeti fertődi recept alapján készült Feketeribizli gyümölcsszörpünk nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket illetve tartósítószert. 

S a természetes, és kíméletes  technológiának köszönhetően  palackjainkba  minden finomságot, és értéket be tudtunk zárni, ami egy kis „Fertődőt” is jelent magunknak és másoknak.
 
S a feketeribizli fröccs?
 
Aki már kóstolta az tudja, aki még nem, az tudni fogja, mert megkóstolja!

Fertőd Drink Feketeribizli szörp Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

2017. 05. 23.

  aroma ebben is van, de Fertődbe nagyobb a bizalmam. Érzem az izén hogy nem annyira természetes, mint reméltem... DE nem glükóz-fruktóz szörppel, gyümölcscukorral édesitett, hanem sima cukkorral -manapság már ez is fejlemény!